19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τι χρησιμοποιεί η Boeing για να δοκιμάσει τη χρήση WiFi στις πτήσεις; Πατάτες

    Εκτός από αγαπημένο σας snack και συνοδευτικό με σχεδόν τα πάντα, οι πατάτες έχουν λόγο να γίνουν το αγαπημένο σας λαχανικό εφόσον αγαπάτε την τεχνολογία. Η Boeing πραγματοποιεί εκτενείς δοκιμές στα αεροπλάνα της για να εγκαταστήσει WiFi, τοποθετώντας στα καθίσματα μερικά σακιά πατάτες.

    Σύμφωνα με την Los Angeles Times, η Boeing γεμίζει τις καμπίνες με σακιά πατάτες αξίας περίπου 25 χιλιάδων ευρώ για να προσομοιώσει τα σώματα των επιβατών που χρησιμοποιούν τα αεροπλάνα και να πραγματοποιήσει μετρήσεις για την ακτινοβολία που απορροφούν, ώστε να βρει την καλύτερη διάταξη του εξοπλισμού που χρειάζεται προκειμένου να προσφέρει WiFi στα αεροσκάφη της.

    Οι μετρήσεις είναι πολύπλοκες καθώς, πρέπει η εταιρεία να αποδείξει επίσης πως η χρήση WiFi δεν παρεμποδίζει την πλοήγηση του αεροσκάφους, ούτε αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλειά του, μύθος που επιτέλους, τα τελευταία χρόνια έχει καταρριφθεί, αλλά κάποιοι επιμένουν σε αυτόν.

    Ο νέος σωτήρας σας, λοιπόν, για τις ατελείωτες και βαρετές ώρες πτήσεις, είναι οι πατάτες. Ο μόνος εχθρός που απομένει να αντιμετωπιστεί, είναι οι χαμηλές ταχύτητες.

    Πηγή: The Verge, Pocket-lint, LA Times

    Φώτο: CNN

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles