22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ηχείο δονήσεων Boong! [Hands-On]

    Δοκιμάζουμε κάτι το διαφορετικό για όσους ψάνουν ένα φορητό, ενσύρματο ηχείο…οι διακοπές μπορεί να τελείωσαν για τους περισσότερους, αλλά μια συσκευή όπως το Boong! πάντα είναι χρήσιμη!

    boong (2)

    Το Boong! είναι ένα ηχείο μικρών διαστάσεων (διάμετρο 50mm και ύψος 59mm, 260 γραμμάρια), απόδοσης 5 Watts, πού όμως δε λειτουργεί σαν συμβατικό ηχείο με οδηγό μεμβράνης. Κρατώντας το στο χέρι σας εν λειτουργία δεν αποδίδει σχεδόν καθόλου ήχο, καθώς χρειάζεται μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και λεία επιφάνεια. Μόλις το τοποθετήσετε σε αυτή, αφ’ενός στηρίζεται καλά χάρη στη μεμβράνη του, αφ’ετέρου μετατρέπει όλη την επιφάνεια (π.χ. τραπέζι) σε ηχείο, μεταδίδοντάς τον μέσω δονήσεων!

    boong

    Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό αλλά και ικανοποιητικό, αφού παρά τις μικρές διαστάσεις του, το Boong! μπορεί να “γεμίσει” το χώρο με μουσική. Αρκεί, όπως προείπαμε, να του προσφέρετε μια μεγάλη και λεία επιφάνεια. Διαθέτει ένα διακόπτη λειτουργίας, μια mini-USB θύρα και ένα ενδεικτικό LED. Φορτίζει μέσω USB και με το ίδιο καλώδιο (που έχει και “καρφί” στην άκρη του) λαμβάνει ήχο από 3,5″ υποδοχή.

    boong (3)

    Το Boong! θα βρείτε σε μαύρο και ασημί χρώμα μέσω της CTI Electronics.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles