18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Borat 2! Έσκασε το trailer και θα κλάψετε από τα γέλια!

    Ο Sacha Baron Cohen επιστρέφει στο ρόλο που τον αγάπησε όλο το… σύμπαν, καθώς ύστερα από αρκετές ημέρες φημών και… σούσουρων, η επιστροφή του θρυλικού Borat είναι πλέον γεγονός! To sequel στην ταινία του 2006 (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan) που περνάει από ακτινογραφία τις παθογένειες της αμερικανικής κοινωνίας (και του δυτικού πολιτισμού ευρύτερα), θα έχει έναν ίσως… χειρότερο τίτλο, καθώς θα ονομάζεται Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (ναι είναι ότι πιο κουλό έχετε διαβάσει το ξέρουμε).

    Με τις αμερικανικές εκλογές να πλησιάζουν και την πανδημία του COVID-19 να έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα του κόσμου μας, νομίζουμε ότι αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή για την μυθική επιστροφή του Borat, ο οποίος όμως αυτή τη φορά καλείται να βρει λύση στο πρόβλημα που τον αναγνωρίζουν… όλοι. Για αυτό και είναι αναγκασμένος να μεταμφιέζεται διαρκώς για να μην γίνεται αντιληπτός, από εχθρούς, φίλους, τον Michael Pence, πάστορες και λοιπές συντηρητικές μορφές της αμερικανικής κοινωνίας που βρίσκονται στο στόχαστρο του (θα ντυθεί και… Donald Trump). Όπως αντιλαμβάνεστε, αναμένεται να πέσει το γέλιο της αρκούδας (οι οποίες είναι οι μόνες που επιτρέπονται στο αυτοκίνητο μαζί με τους άνδρες, σύμφωνα με τους νόμους του Καζακστάν και όχι οι γυναίκες), με το sequel να προβάλλεται αποκλειστικά στο Amazon Prime στις 23 Οκτωβρίου. Δείτε και το trailer και σας το υπογράφουμε είναι ένα μικρό… έπος!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles