19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Boss Phone. To phablet που φυλάει σαν κέρβερος τα δεδομένα των users (CES 2015)!

    Μία πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία η Briggs & Spriggs, στο πλαίσιο της CES 2015 παρουσίασε το Boss Phone, ένα διαφορετικό smartphone από τα συνηθισμένα, το οποίο επικεντρώνεται στην προστασία των δεδομένων του χρήστη και στη διατήρηση της ανωνυμίας του.

    Boss-Phone 1

    H ιδέα για το ομολογουμένως γιγαντιαίων διαστάσεων phablet γεννήθηκε από τη στιγμή που ο David Briggs, ένας εκ των ιδρυτών της Briggs & Spriggs, σκέφτηκε να ενσωματώσει και να συνδυάσει τη λειτουργία του δικτύου Tor με μία φορητή συσκευή. Το 4G Boss Phone λόγω των υπερβολικά μεγάλων διαστάσεων του είναι μία συσκευή που δύσκολα περνάει απαρατήρητη, καθώς το 7 ιντσών display του με ανάλυση στα 1920×1080 pixels σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον. To Boss Phone ενισχύεται από έναν octa-core επεξεργαστή, φορώντας το λειτουργικό Android 5.0 Lollipop. Επιπλέον, το smartphone που σύμφωνα με τους δημιουργούς του, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να κοιμάται ήσυχος, διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος όμως μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας MicroSD. Επιπλέον, το Boss Phone διαθέτει κύρια κάμερα με ανώτερη ποιότητα φωτογραφιών στα 8 ΜPixel, ενώ δεν λείπει και η μπροστινή κάμερα, η οποία επιτρέπει στους χρήστες  να τραβούν φωτογραφίες έως και 2MP.

    boss phone 2

    Τέλος, η συγκεκριμένη συσκευή που θεωρητικά παρέχει το maximum της ασφάλειας στον user της, βάζοντας δύσκολα στους hackers, στηρίζεται σε μία μπαταρία με χωρητικότητα τα 3.000mAh. Οι δημιουργοί του Boss Phone τρέχουν ήδη μία campaign μέσω του crowdfunding site Indiegogo, στοχεύοντας στο να συγκεντρώσουν το ποσό των $150.000. Όσοι γίνουν backers θα μπορούν να αγοράσουν το εν λόγω smartphone με $275, ενώ εάν βγει κανονικά στην αγορά θα κοστίζει κοντά στα $355. Εάν όλα πάνε καλά, το ιδιαίτερο αυτό smartphone αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του τον Οκτώβριο του 2015.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles