16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ετοιμαστείτε για μία νέα κατηγορία ανθρώπου. Τον Glasshole

    Αυτή η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Twitter και έχει κάνει αρκετό «buzz», αλλά όχι για τον λόγο για τον οποίο την ανάρτησε ο χρήστης.

     

    Ο χρήστης την ανάρτησε για να πει πως ο Glasshole (Google Glass + Asshole) μπλοκάρει την είσοδο του βαγονιού στο Μετρό κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το να κάθεσαι, όμως, στην είσοδο του βαγονιού όταν o συρμός είναι σε κίνηση, δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων Google Glass, όμως, έτσι δεν είναι; Το κάνουν σχεδόν όλοι.

    k-bigpic

    Το αστείο αυτής της φωτογραφίας είναι πως ο κάτοχος των Google Glass, ενώ φοράει τον wearable computer του, χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και το smartphone του που αυτό σημαίνει: α. ότι τα Google Glass δεν έχουν πετύχει τον σκοπό τους να αντικαταστήσουν την χρήση του smartphone ή β. o χρήστης είναι τόσο ηλίθιος που ενώ του έχει τελειώσει η μπαταρία στα Google Glass, εξακολουθεί και τα φοράει χωρίς να είναι σε λειτουργία και χρησιμοποιεί το smartphone του.

    Ό,τι κι απ’ τα δυο κι αν συμβαίνει, εμείς ετοιμαζόμαστε για μία νέα κατηγορία ανθρώπων. Τους Glassholes. Αναμένονται να πολλαπλασιαστούν σχετικά σύντομα και, πιο συγκεκριμένα, κατά το τέλος του 2013 ή αρχές του 2014 που θα κυκλοφορήσουν ευρέως στην αγορά οι νέοι wearable computers.

    Θα τους δούμε στα συνέδρια να κάθονται στις πρώτες θέσεις κι εκεί που θα μιλάει μόνο ο ομιλητής θα τους ακούμε από κάτω να δίνουν φωνητικές εντολές στις συσκευές τους, στα Αγγιλικά φυσικά, ανεξάρτητα από ποια χώρα προέρχονται. Θα τους δούμε στα μπαράκια και τα clubs να είναι 10 πόντους πιο ψηλοί απ’ ότι συνήθως και να μιλάνε με αυτάρεσκο ύφος μόνο γι αυτά και να λένε στον barman να βγάλει την ομπρελίτσα από το cocktail γιατί ενδέχεται να τους κάνει ζημιά.

    Θα τους δούμε επίσης στο δρόμο, να έχει αλλάξει η στάση του σώματός τους και να περπατάνε με το κεφάλι ψηλά, αντί σκυμμένοι στην οθόνη του smartphone όπως έκαναν συνήθως και να κοιτάνε τους υπόλοιπους με τα smartphones με ένα ύφος οίκτου και αποδοκιμασίας. Και θα τους βλέπουμε online να ποστάρουν βίντεο και φωτογραφίες από μία άτυχη στιγμή κάποιου ανθρώπου στις τουαλέτες ενός εμπορικού κέντρου, γιατί, πολύ απλά θα μπορούν.

    Κυρίες και Κύριοι. Ετοιμαστείτε. Μαζί με τα Google Glass, θα έρθουν και οι Google Glassholes.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles