25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Brainiac, Bizarro, & Supergirl ίσως εμφανιστούν στο Man Of Steel 2

    Ως γνωστόν το 2016 θα γίνει ο κακός χαμός με τους σούπερ ήρωες. Batman V Superman: Dawn of Justice, X-Men: Apocalypse, Deadpool, Captain America: Civil War, είναι οι ταινίες που θα κάνουν τους fans να τρελαθούν και να μην ξέρουν ποια στολή να πρωτοφορέσουν για να είναι ασορτί με την προβολή. Βέβαια κάποιοι κοιτάνε και πέρα από το 2016. Και
    αυτό θα πρέπει να κάνει και ο Man of Steel, που παρά τα όσα ακούστηκαν πως εκτός από την κόντρα του με τον Batman δεν θα έχει συνέχεια το πρώτο φιλμ του 2013 και του Zack Snyder (που δεν ξετρέλανε κοινό και κριτικούς), τελικά θα δει και δεύτερο φιλμ να προχωρά με την άδεια της DC. Και όπως λένε οι φήμες θα έχει και πολύ ενδιαφέρουσα παρέα. 

    brainiac_1

    Όπως μπορεί να διαβάσει λοιπόν κανείς στο Heroic Hollywood που έχει πολλούς haters αλλά έχει πέσει και πολλές φορές μέσα στις προβλέψεις του, η Warner Bros ετοιμάζει όντως το Man of Steel 2 και είναι πολύ πιθανό να έχει μαζί του τους Brainiac, Bizarro και Supergirl!

    Σύμφωνα με το site το Man of Steel 2 δεν είχε μπει στον πάγο όπως είχαμε καταλάβει όλοι μετά το μέτριο πρώτο φιλμ, αλλά είναι κανονικά στο πλάνο παραγωγής. Και επίσης εάν ο George Miller θελήσει να σκηνοθετήσει το φιλμ, η Warner Bros δεν θα του πει όχι. Εάν ίσως ψάχνετε για ημερομηνία κυκλοφορίας, η ταινία δεν αναμένεται να καταφθάσει πριν το μακρινό 2019 ή 2020.
    Τώρα όσο αφορά τα παραπάνω ονόματα ο Brainiac θα είναι ο σούπερ villain της ταινίας με τον Bizarro να είναι το δημιούργημά του που θα κάνει τη ζωή δύσκολη στους Superman και Supergirl. O Brainiac ήταν ένας χαρακτήρας που είχε ακουστεί από πολύ παλιά, από τότε που ο Tim Burton ήθελε να κάνει την παραγωγή στο Superman Lives με τον Nicolas Cage στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Και απ’ ότι φαίνεται σιγά σιγά έρχεται η σειρά του για να κάνει κι εκείνος την κινηματογραφική του εμφάνιση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles