11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Όταν δημοσιεύεις μία φωτογραφία στο twitter πρέπει να προσέχεις το… background της

    Ο Brandon Marshall είναι παίκτης στο NFL, το Εθνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των ΗΠΑ και μπορεί εδώ να μην τον γνωρίζουν και πολλοί, στη χώρα του όμως είναι διάσημος, έχοντας περί τους 750.000 followers στο twitter.

    Μία απροσεξία του, λοιπόν, στο δημοφιλές micro-blogging site, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη μπορεί να περάσει…

    Όταν πριν λίγες μέρες, αποφάσισε να δημοσιεύσει στο twitter μία φωτογραφία του φορώντας ένα T-Shirt που του έκαναν δώρο, δεν πρόσεξε καλά πριν την ανεβάσει τι ακριβώς έδειχνε στο φόντο της.

    Στη φωτό, που είχε ληφθεί στα αποδυτήρια των Chicago Bears, ένας συμπαίκτης του απεικονιζόταν στο background σχεδόν όπως τον γέννησε η μαμά του.

    Η φωτογραφία (που εδώ βλέπετε με κάποιο σχετικό “censorship”) έγινε σύντομα viral και, παρόλο που ο Marshall τη διέγραψε άμεσα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντιλήφθηκαν το ιδιαίτερο αυτό photobombing.

    Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους followers του, αλλά το κακό είχε γίνει. Όσο για τον συμπαίκτη του που “εκτέθηκε”, δεν ξέρουμε πώς το έχει πάρει, πληροφορίες, πάντως, ότι του ζητήθηκε να γίνει εξώφυλλο σε ανδρικό περιοδικό με την ίδια αμφίεση μ’ αυτή που απεικονίζεται στη φωτό, ελέγχονται ως αναληθείς…

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles