18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    BRAVIA XR: Η Sony συστήνει τις «Ιδανικές για PlayStation®5» τηλεοράσεις!

    Η Sony συστήνει την καμπάνια «Ιδανικές για PlayStation®5» για τηλεοράσεις BRAVIA XR[1], ειδικά σχεδιασμένες για να λειτουργούν τέλεια με το PlayStation 5 (PS5™) και για να προσφέρουν μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού με καθηλωτική εικόνα και ήχο.

    Οι «Ιδανικές για PlayStation®5» τηλεοράσεις θα φέρουν δύο ολοκαίνουργιες αποκλειστικές δυνατότητες[2] για PS5, το Auto HDR Tone Mapping και το Auto Genre Picture Mode. Υποστηρίζουν επίσης ρυθμούς ανανέωσης καρέ έως και 120 fps σε εξαιρετικά ευκρινή ανάλυση 4K, μέσω του προτύπου HDMI 2.1 σε συμβατούς τίτλους[3]. Επιπλέον, με χρόνο καθυστέρησης εισόδου (input lag) που αγγίζει και τα 6,0ms στα μοντέλα Z9J[4], θα επιτύχετε εξαιρετική ομαλότητα και ανταπόκριση σε τίτλους πρώτου προσώπου (shooting), σε αθλητικούς και απαιτητικούς τίτλους με έντονη δράση στην οθόνη.
    Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR της Sony προσφέρουν εκπληκτικά ρεαλιστικές εικόνες γεμάτες ζωντανά χρώματα και εντυπωσιακή αντίθεση, επενδυμένες με μοναδικό ήχο μέσω της τεχνολογίας οθόνης που σας τοποθετεί στην καρδιά της δράσης είτε παίζετε παιχνίδι είτε παρακολουθείτε ταινία.

    BRAVIA XR «Ιδανικές για PlayStation®5»: αποκλειστικά χαρακτηριστικά

    Auto HDR Tone Mapping[5]
    Με το Auto HDR Tone Mapping*, οι ρυθμίσεις HDR θα βελτιστοποιηθούν στιγμιαία κατά την αρχική ρύθμιση του PS5. Το PS5 θα αναγνωρίσει αυτόματα τα συγκεκριμένα μοντέλα τηλεοράσεων BRAVIA και θα «επιλέξει» ανάλογα την καλύτερη ρύθμιση HDR για την τηλεόραση. Με το βελτιστοποιημένο HDR tone mapping για τις προδιαγραφές μίας τηλεόρασης BRAVIA, θα δείτε τις ακριβής λεπτομέρειες και χρώματα ακόμη και σε σκηνές υψηλής αντίθεσης. Για παράδειγμα, θα αντιληφθείτε τα λεπτομερή αντικείμενα στις πίστες του Gran Turismo™ 7[6][i], ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πραγματοποιήσετε την επόμενη κίνησή σας.

    Gran Turismo 7: TM & © Sony Interactive Entertainment Inc. Αναπτύσσεται από την Polyphony Digital Inc.

    *Απαιτούνται ενημερώσεις λογισμικού τόσο στο PS5 όσο και στην τηλεόραση BRAVIA. Διαθέσιμες έως το τέλος του 2021.

    Auto Genre Picture Mode[7][8]
    Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR μπορούν να αναγνωρίσουν αν παίζετε ένα παιχνίδι ή βλέπετε ταινίες και σειρές. Με τη λειτουργία «Auto Genre Picture Mode», η τηλεόρασή σας μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία παιχνιδιού όταν παίζετε, ελαχιστοποιώντας την καθυστέρηση εισόδου για να κάνει το παιχνίδι να έχει καλύτερη απόκριση ή σε τυπική λειτουργία όταν παρακολουθείτε ταινίες μέσω μίας υπηρεσίας ροής περιεχομένου ή από Ultra HD Blu-ray™ στο PS5, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην επεξεργασία εικόνας, για μια πιο εκφραστική εικόνα.

    Το «Auto Genre Picture Mode» θα γίνει διαθέσιμο μέσω μελλοντικών ενημερώσεων λογισμικού σε τηλεοράσεις BRAVIA και PS5, έως το τέλος του 2021.


    Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με προϊόντα ήχου της Sony
    Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR της Sony συνδυάζονται άψογα με μια σειρά από προϊόντα ήχου της Sony, όπως το σύστημα οικιακού κινηματογράφου HT-A9 ή οι soundbar HT-A7000 και HT-A5000*. Μπορείτε να συνδέσετε τα συστήματα ήχου απευθείας στο PS5 σας και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες Auto HDR Tone Mapping και Auto Genre Picture Mode, τις αποκλειστικές λειτουργίες για BRAVIA XR, σε μία τηλεόραση BRAVIA XR.

    *Απαιτείται ενημέρωση λογισμικού. Διαθέσιμη την άνοιξη του 2022.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις «Ιδανικές για PlayStation®5» τηλεοράσεις BRAVIA XR επισκεφθείτε: https://www.sony.gr/electronics/tvs-eidika-gia-gaming

    Η Sony προσφέρει €100 σε ψηφιακούς κωδικούς για το PlayStation™ Store στους δικαιούχους καταναλωτές που έχουν αγοράσει τηλεοράσεις BRAVIA XR
    Η Sony Europe BV οργάνωσε μία προωθητική ενέργεια για καταναλωτές σε συνεργασία με τη Sony Interactive Entertainment (SIE) σε είκοσι ευρωπαϊκές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ελβετία, Αυστρία, Πολωνία, Ελλάδα, Ρουμανία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία) με τους δικαιούχους αγοραστές των πρώτων τηλεοράσεων με γνωστική ευφυΐα στον κόσμο, τις BRAVIA XR[ii], να μπορούν να αποκτήσουν ψηφιακούς κωδικούς για το PlayStation™ Store αξίας €100 (ή ισοδύναμο σε τοπικό νόμισμα)*. Η προσφορά ισχύει για όλες τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο προώθησης από επιλεγμένους συνεργάτες που συμμετέχουν στην ενέργεια. [iii]
    *Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς και ενεργός λογαριασμός χρήστη στο PlayStation Network.


    [1] «Ιδανικές για PlayStation®5» BRAVIA XR τηλεοράσεις: Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

    [2] Το Auto HDR Tone Mapping και το Auto Genre Picture Mode θα γίνουν διαθέσιμα μέσω αναβάθμισης λογισμικού στο PS5 και σε τηλεοράσεις BRAVIA μέχρι τα τέλη του 2021.

    [3] Απαιτείται PS5 τίτλος που να υποστηρίζει 4K/120fps.

    [4] Ο χρόνος καθυστέρησης εισόδου (input lag) μετρήθηκε με τη Z9J σε παιχνίδι 4K 120fps μέσω της εισόδου HDMI σε εσωτερικές δοκιμές και ίσως διαφέρει ανάλογα το μοντέλο, το περιβάλλον και τις συνθήκες που επικρατούν.

    [5] Απαραίτητες ενημερώσεις λογισμικού για το PlayStation®5 και την τηλεόραση BRAVIA. Διαθέσιμες έως τα τέλη του 2021.

    [6] Ημερομηνία κυκλοφορίας Μάρτιος 2022. Αναπτύσσεται για PlayStation®

    [7] Απαραίτητες ενημερώσεις λογισμικού για το PlayStation®5 και την τηλεόραση BRAVIA. Διαθέσιμες έως τα τέλη του 2021.

    [8] Το Auto Genre Picture Mode λειτουργεί όταν το Auto Picture Mode είναι ενεργοποιημένο.

     


    [i] Τα “PlayStation”, “DualSense”, “PS5” και ‘Gran Turismo 7’ είναι καταχωρημένα εμπορικά σήματα της  Sony Interactive Entertainment Inc.

    © 2021 Sony Interactive Entertainment Inc. Αναπτύσσεται από την Polyphony Digital Inc. “Polyphony Digital logo”, “Gran Turismo” και “GT” είναι εμπορικά σήματα της Sony Interactive Entertainment Inc. Κατασκευαστές, αυτοκίνητα, ονόματα, μάρκες και σχετικές εικόνες που προβάλλονται στο παιχνίδι σε κάποιες περιπτώσεις περιλαμβάνουν εμπορικά σήματα ή υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας των ιδιοκτητών τους. Οποιαδήποτε απεικόνιση ή αναδημιουργία πραγματικών τοποθεσιών, οντοτήτων, επιχειρήσεων ή οργανισμών δεν προορίζεται να σημαίνει ή να υπονοεί οποιαδήποτε χορηγία ή υποστήριξη αυτού του παιχνιδιού από αυτά τα μέρη. Όλα τα εμπορικά δικαιώματα διατηρούνται.

    [ii] Συμπεριλαμβάνει επεξεργαστή που διασταυρώνει πολλαπλά στοιχεία εικόνας σε συνδυασμό με σημεία εστίασης, αναδημιουργώντας την ανθρώπινη οπτική. Από τις 7 Οκτωβρίου 2021 καμία άλλη εταιρία δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένα χρήση αντίστοιχης γνωστικής νοημοσύνης για τον επεξεργαστή εικόνας της. Επαληθεύτηκε από την Strategy Analytics.

    [iii] Οι ημερομηνίες της προωθητικής ενέργειας ίσως διαφέρουν ανά χώρα. Όροι και προϋποθέσεις, μοντέλα τηλεόρασης, οι επιλεγμένοι συνεργάτες που συμμετέχουν στην ενέργεια και οδηγίες εξαργύρωσης είναι διαθέσιμα εδώ: www.sony.gr/promo/tv

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles