13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Brawlhalla και… ξύλο μέχρι τελικής πτώσεως στο νέο free-to-play mobile game της Ubisoft!

    Μπορεί μοιραία οι προβολείς στο πρόσφατο Ubisoft Forward digital event να έπεσαν πάνω στα Far Cry 6, Watch Dogs Legion και Assassin’s Creed Valhalla, ωστόσο υπήρξε και άλλοι ενδιαφέροντες τίτλοι και σίγουρα το νέο free-to-play fighting mobile game, Brawlhalla, ήταν ένας από αυτούς!

    Εάν ανήκετε στους λάτρεις των fighting games, ήδη θα γνωρίζετε ότι το Brawlhalla έχει εδώ και περίπου 3 χρόνια κυκλοφορήσει στα PC και στις κονσόλες και τώρα έφτασε η στιγμή και για τους gamers που λατρεύουν να παίζουν σε iOS και Android να λιώσουν στο… «ξύλο»! Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του είναι ότι θα υποστηρίζει cross-play, πράγμα που σημαίνει ότι παίκτες που παίζουν στο PC ή στο PS4 θα μπορούν να αναμετρηθούν με τους αντίστοιχους users που παίζουν σε μια Android ή iOS συσκευή. Στο παιχνίδι θα υποστηρίζεται 1v1 online ranked games και 2vs2 ladder, καθώς επίσης και online free-for-all με τη συμμετοχή εώς 4 παικτών, οι οποίοι λιώνουν στο ξύλο σε μια σειρά από casual matches.

    Το Brawlhalla είναι αποκλειστικά free-to-play, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει η λογική του pay-to-win με την αγορά in-game αγορών. Οι μοναδικές αγορές που μπορούν να γίνουν αφορούν σε premium content κοσμητικού χαρακτήρα. Δείτε και το trailer που ακολουθεί και ετοιμαστείτε να ρίξετε ατελείωτο ξύλο!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles