19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    BreakUp Text και MakeUp Text: Οι δυο εφαρμογές που ενδέχεται να χρειαστείς το φετινό καλοκαίρι!

    summer-breakup

    Αααχ! Καλοκαιράκι θάλασσα, αλμύρα, παγωτό και έρωτας… ή μήπως οχι;

    Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν σχέση, καθώς πιστεύει πως το καλοκαίρι είναι η μόνη εποχή που επιβάλλεται να είσαι μόνος, καθώς έτσι μπορείς να επιδοθείς ανενόχλητος στις καλοκαιρινές κατακτήσεις που έχουν το όνομά σου γραμμένο πάνω τους ,τότε μόλις ανακάλυψες την εφαρμογή σου!

    breakuptext app on iphone

    Και ενώ βρήκες το ν-ιοστό καλοκαιρινό σου μισό και απολαμβάνεις βόλτες, εξόδους, καφέδες και μέλια ξέρεις οτι ολοένα και πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να της/του δώσεις τα πέδιλα/σαγιονάρες στο χέρι! Αν στη σκέψη και μόνο αυτής της στιγμής σε λούζει κρύος ιδρώτας γιατί α) δεν αντέχεις τα κλάματα και τις υστερίες β) δεν είσαι quite the wordsmith, που θα έλεγαν και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, τότε μπες στο App Store και κατέβασε το BreakUp Text.

    Το BreakUp Text είναι μια iOS εφαρμογή η οποία σε διευκολύνει να δώσεις τέλος στη σχέση χωρίς να πρέπει να πραγματοποιήσεις εκείνη την άβολη συζήτηση ή εκείνη την πρέπει-να-χωρίσουμε-εδώ-και-τώρα-κλήση! Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι μερικά taps στην οθόνη της iOS συσκευής σου και μετά είσαι ελεύθερος να προχωρήσεις με τη ζωή σου!

    Κατεβάζοντας την εφαρμογή επιλέγεις το φύλο του ενδιαφερόμενου προσώπου (αγόρι ή κορίτσι), τη σοβαρότητα της σχέσης σας (casual ή σοβαρή) και έναν απο τους εξής τρεις λόγους:έχασα το ενδιαφέρον μου, βρήκα κάποιον άλλο ή με έφαγε μια αρκούδα (!).

    makeuptext app on iphone

    Αν όμως ανήκεις στην κατηγορία αυτών που χώρισαν λίγο πριν τις προγραμματισμένες καλοκαιρινές διακοπές με το έτερόν τους ήμισυ και δεν έχεις πάψει να φαντάζεσαι τα πανέμορφα μέρη που θα ανακαλύπτατε και τις ατελεώτες βόλτες που θα κάνατε στο νησί, τότε μπες και συ στο App Store και κατέβασε την εφαρμογή MakeUp Text.

    Το MakeUp Text, σου δίνει την ευκαιρία να τα ξαναβρείς με το ταίρι σου. Επιλέγεις το φύλο του έτερον σου ήμισυ, επιλέγεις ένα από τα προσφερόμενα λάθη που ενδέχεται να έκανες (κάτι κέντρισε το ενδιαφέρον σου, έχασες το ενδιαφέρον σου και σε απήγαγαν οι Ρώσοι!) και τέλος, επιλέγεις “θέλω άλλη μια ευκαιρία“!

    Και οι δύο εφαρμογές δημιουργήθηκαν για χιουμοριστικούς κυρίως λόγους θέλοντας να δείξουν πως η τεχνολογία έχει εισβάλει σε πολύ προσωπικές πτυχές της καθημερινότητάς μας, χωρίς όμως να αποκλείεται κάποιοι που κατέβασαν μια απο τις δυο εφαρμογές να τις χρησιμοποιήσαν για να χωρίσουν ή να τα βρουν με το αγαπημένο τους πρόσωπο.

    Εσύ πάντως,που εξασκείς τη νομίζω-πως-δεν-παει-άλλο-ομιλία σου ρίξε μια ματιά στην webbased εφαργμογή BreakUp Text.Ίσως σε βοηθήσει να πάρεις μια ιδέα ή δυο!

    Και οι δυο εφαρμογές, που είναι διαθέσιμες μόνο για iOS συσκευές, κοστίζουν 0.99$ έκαστη.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles