24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Bρέθηκε ο σεναριογράφος για το Black Panther της Marvel

    Πριν από ένα χρόνο ο Stan Lee έκανε αποκαλύψεις λέγοντας πως υπήρχε κινητικότητα γύρω από το θέμα Black Panther, μία ταινία που το κοινό της Marvel περίμενε πως και πως αφού ο συγκεκριμένος ήρωας φαίνεται πως έχει μεγάλες συμπάθειες. Από τότε φυσικά κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και τα πρώτα δείγματα του σεναρίου πήγαιναν και ερχόντουσαν. Μόνο που αυτά κάπου κόλλησαν και το θέμα έμοιαζε να μένει μετέωρο. Η αναζήτηση για νέο σεναριογράφο ξεκίνησε εκ νέου και φαίνεται πως αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Joe Robert Cole.

    bp

    Σύμφωνα με το TheWrap ο σεναριογράφος του μέτριου είναι η αλήθεια Amber Lake του 2011 είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει την δουλειά. Ο Cole είχε συνεργαστεί με τα Marvel Studios όταν είχε γράψει και πάλι ένα draft για το Inhumans που αναμένεται τον μακρινό Ιούλιο του 2019. Το προηγούμενο δείγμα για το Black Panther είχε γράψει ο Mark Bailey αλλά μάλλον δεν ήταν αυτό που περίμενε η Marvel.
    Το άλλο θέμα φυσικά αφορά τον σκηνοθέτη που δεν έχει βρεθεί ακόμα. Αρχικά είχε ακουστεί το όνομα της Ava DuVernay (Selma) όμως δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για το project ενώ έπαιξε και το όνομα του σκηνοθέτη του Straight Outta Compton, F. Gary Gray, αυτός όμως μάλλον οδεύει προς το Furious 8.
    Το μόνο σίγουρο πως το παρόν είναι πως ο Chadwick Boseman θα είναι ο πρωταγωνιστής στο Black Panther, φιλμ που αναμένεται στις 6 Ιουλίου του 2018. Τον Black Panther πάντως θα τον δούμε νωρίτερα, αφού έχει ήδη γυρίσει τις σκηνές του για το Captain America: Civil War που έρχεται στις 6 Μαίου του 2016.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles