21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ο… εύκολος τρόπος να δημιουργήσεις το pop hit της εποχής, σε μερικά απλά βήματα

    O Brett Domino είναι γνωστός στο χώρο του Youtube, στην ουσία, ωστόσο, πρόκειται για το alter-ego του μουσικού και κωμικού Rob J. Madin από το Leeds του Ηνωμένου Βασιλείου. Σημειώνοντας επιτυχία κυρίως με τα ιδιαίτερα covers του σε γνωστά κομμάτια της pop μουσικής και… κουλτούρας, τώρα αποφασίζει να κερδίσει τις εντυπώσεις με κάτι διαφορετικό, αλλά αρκετά ενδιαφέρον.

    brett-domino

    Το χιουμοριστικό αλλά, δυστυχώς, και αρκετά… αληθινό, νέο video που δημιούργησε, με την ονομασία “How To Make A Hit Pop Song”, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο μία μέθοδο που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος για να φτιάξει με εύκολο τρόπο ένα pop κομμάτι που θα γίνει επιτυχία. Έτσι, απλά με μία “πιασάρικη” μελωδία, ένα ρεφραίν που να θυμάται με ευκολία κάποιος και γενικά στίχους με… sexy περιεχόμενο, ο Brett όχι μόνο δημιουργεί το κομμάτι, αλλά στο τέλος του video το ερμηνεύει κιόλας με το δικό του τρόπο.

    Έχοντας ως πρότυπο τον… Jason Derulo και το “Talk Dirty” του, αλλά και λαμβάνοντας έμπνευση από την… Jennifer Lawrence, το κομμάτι του Brett Domino έχει τον τίτλο “Sexy When You Do That” και επιχειρεί να σε συγκινήσει, ώστε να γίνει χιτάκι της εποχής. Και γιατί να μην τα καταφέρει, άλλωστε, καθώς, αν το καλοσκεφτείς, κάπως έτσι τελικά φαίνεται ότι δημιουργούνται τα περισσότερα από τα hits της pop μουσικής σκηνής στις μέρες μας.

    brett-domino-sexy-when-you-do-that

    Σε κάθε περίπτωση, αν το κομμάτι του Brett σου αρέσει πολύ, μπορείς να το αγοράσεις από εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles