15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Bright: O Will Smith πρωταγωνιστεί στo original φιλμ του Netflix

    Κατά την διάρκεια των Όσκαρ το Netflix έδειξε το πρώτο teaser του Bright, μία παραγωγή του καναλιού όπου πρωταγωνιστεί ο Will Smith και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Ayer. Φυσικά οι δυο τους ξανασμίγουν μετά το Suicide Squad και φαίνεται πως το δίδυμο έχει βρει κοινούς κώδικες επικοινωνίας.

    Will-Smith-Bright

    Το story είναι τοποθετημένο σ’ ένα εναλλακτικό σήμερα όπου οι άνθρωποι έχουν μάθει να συνυπάρχουν μαζί με ξωτικά και orcs, ένα action thriller με μπόλικα στοιχεία και από άλλα genre, όπου δύο αστυνομικοί, ο άνθρωπος Will Smith και το orc Joel Edgerton, ξεκινάνε μία ακόμα βραδινή βάρδια. Τουλάχιστον έτσι νομίζουν αφού θα πρέπει να τα βάλουν με ορδές από εχθρούς, να προστατεύσουν μία νεαρή κοπέλα ξωτικό (Noomi Rapace) αλλά και ένα παλιό κειμήλιο που δεν πρέπει να πέσει με τίποτα σε λάθος χέρια.
    Στο οriginal φιλμ του Netflix πρωταγωνιστούν ακόμα οι Lucy Fry, Edgar Ramirez, Margaret Cho, Ike Barinholtz και άλλοι, ενώ το σενάριο είναι του Max Landis. Πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί το Bright θα φτάσει αποκλειστικά στις οθόνες του Netflix τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles