15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Britney Spears: το νέο mobile game της διάσημης τραγουδίστριας της ποπ

    Πρώτα ήταν η Kim, μετά ήταν η Katy, τώρα είναι η σειρά της Britney. Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια ακολούθησε τα βήματα άλλων διάσημων κυριών στην δημιουργία του δικούς τους mobile game, που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στην iOS ή Android συσκευή σου. Το «Britney Spears: American Dream», η πρώτη έκδοση μιας πενταετής συνεργασίας με τον δημιουργό, την εταιρία Glu Mobile, περιγράφεται ως ένα αφηγηματικό παιχνίδι ρόλων. Το παιχνίδι τοποθετεί τον παίχτη ως μια φιλόδοξη pop star, η οποία αναζητά τις συμβουλές και την έγκριση της Britney, και τελικά την δόξα στη πολύ σχολαστική μουσική βιομηχανία. Εκτός της ονομασίας του παιχνιδιού και την πρόσβαση στη λίστα των τραγουδιών της διάσημης τραγουδίστριας, η Britney δεν κανει πολλά-πολλά στο παιχνίδι.

    fg

    Το παιχνίδι, που ξεκινάει με μια εναέρια φωτογραφία της Britney από το Vegas show και ένα βίντεο από τη σκηνή που απευθύνεται στους παίχτες, έχει διανθιστεί με μικρούς ήχους που οδηγούν στον γραπτό διάλογο της. Μη ξεγελιέστε, η Britney είναι παρούσα, όμως το παιχνίδι αφορά κυρίως τους παίχτες που μιμούνται την επιτυχία της στην κατάκτηση του Αμερικάνικου Ονείρου μέσω των επιδόσεων, τη δημοτικότητα των social media και την εναλλαγή ρούχων.

    ghjkk

    Ο CEO της Glu Mobile, Niccolo de Masi, ελπίζει ότι το περιεχόμενο που θα δημιουργήσουν οι παίχτες, που παίρνει τη μορφή της προσαρμοσμένης τέχνης των εξωφύλλων για τα singles κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα βοηθήσει στην ανάδειξη μιας μακροχρόνιας κοινότητας και θα γίνει ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχίας του Αμερικανικού Ονείρου. Ο ίδιος αναφέρει ότι ένας μεγάλος αριθμός παιχτών που δοκίμασαν την beta έκδοση του παιχνιδιού (περίπου το 85 τοις εκατό), πέρασαν αρκετό χρόνο ανεβάζοντας στα social media τα εξώφυλλα των single που έφτιαξαν μόνοι τους, ένα χαρακτηριστικό που μεταφράζει τα likes σε πόντους στο παιχνίδι.

    ghj

    Καθώς όλες οι κινήσεις της Britney συνδέονται με τις νέες της δισκογραφικές δουλειές, το «American Dream» είναι ένας προάγγελος του νέου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Οι δημιουργοί αναφέρουν ότι μόλις κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Brintey, νέα χαρακτηριστικά θα προστεθούν στο παιχνίδι, όπως η επόμενη σεζόν της στο Vegas show, και άλλα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles