17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Brooklyn Decker: Γιατί το Sports Illustrated ξέρει…

    * Γεννήθηκε το 1987 στο Οχάιο.

    * Και οι δύο της γονείς είναι γιατροί, γι’ αυτό από μικρή σκεφτόταν να ακολουθήσει ανάλογη καριέρα. Από νωρίς όμως τα σχέδιά της ανατράπηκαν, όταν ένα “κοφτερό” μάτι την εντόπισε σ’ ένα εμπορικό κέντρο.

    * Ενώ είχε μόλις δύο μήνες στη Νέα Υόρκη το 2005, η Decker περάσε την οντισιόν για να συμπεριληφθεί στην έκδοση του Sports Illustrated Swimsuit Edition.

    * Εκείνη την περίοδο, και ενώ ήταν μόλις 18, είχε φωτογραφήσεις την ίδια εβδομάδα για την Victoria’s Secret και το Sports Illustrated, δύο από τα μεγαλύτερα brands της Αμερικής. Προσευχόταν και αναρωτιόταν εάν ήταν κάτι που συνέβαινε πραγματικά ή ζούσε ένα όνειρο.

    * Άλλα περιοδικά για τα οποία έχει φωτογραφηθεί: Teen Vogue, Cosmopolitan, FHM, Glamour, ELLE Girl, Seventeen, Spin.

    * Η Decker έκανε τέτοιο γκελ στον κόσμο του modeling που τελικά ήταν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue το 2010. Έκτοτε όλες οι πόρτες ανοίγουν διάπλατα…

    * Οι διαστάσεις της είναι 86-60-86.

    * Τα γονίδια της είναι σκέτη ευλογία, αλλά πρέπει να προσπαθεί σκληρά για να μην πάρει κιλά. Είναι και γλυκατζού.

    * Οι guest εμφανίσεις που την έμπασαν στην τηλεόραση ήταν στις σειρές Chuck, Ugly Betty και Royal Pains.

    * To κινηματογραφικό της ντεμπούτο το έκανε πρόσφατα το 2011 στο Just Go With It δίπλα στους Adam Sandler και Jennifer Anniston.

    * Ήταν αρκετά νεαρή, μόλις 22, όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον διάσημο τενίστα Andy Roddick. Δεν της φάνηκε καθόλου δύσκολο, αφού και η μητέρα της είχε παντρευτεί στα 19.

    * Είναι πολύ ζωόφιλη. Έχει τέσσερις γάτες και έναν σκύλο.

    * Δηλώνει φανατική όλων των αθλητικών ομάδων της North Carolina.

    *  «Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να σκέφτομαι πάντα σωστά. Υπάρχουν πολλά κορίτσια που το lifestyle του modeling τους κάνει κακό. Πρέπει να μένεις μακριά από αυτό».

    * Θα συνεχίσει κινηματογραφικά το 2012 με την εμφάνισή της στο πολυαναμενόμενο science fiction/πολεμικό φιλμ Battleship (καταφθάνει τον Μάιο) δίπλα στους Alexander Skarsgard, Taylor Kitsch, Liam Neeson αλλά και την Rihanna.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles