21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    To επικό Brothers in Arms 3: Sons of War κυκλοφορεί σε iOS και Android!

    Η σειρά Brothers in Arms δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς θεωρείται από τις πιο γνωστές και πετυχημένες εμπορικά που έχουν εμφανιστεί ποτέ στον κόσμο των video games. Μάλιστα, τα Brothers in Arms games τα πάνε εξαιρετικά και στον κόσμο του mobile gaming, καθώς οι fans έχουν πραγματικά αγκαλιάσει τις φορητές εκδοχές τους.

    brothers-in-arms-3-Sons-of-war-Windows-Phone

    Πρόσφατα, η Gameloft ανακοίνωσε ότι το Brothers in Arms 3: Sons of War κυκλοφορεί σε iOS και Android, με το νέο world-war II based τίτλο να είναι καλύτερος και πιο ανεπτυγμένος σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα games της σειράς. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αναλαμβάνετε τον ρόλο του Sergeant Wright λίγο καιρό με την απόβαση στη Νορμανδία, ο οποίος καλείται να σμπαραλιάσει την γερμανική στρατιωτική μηχανή. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού βέβαια δεν είναι μόνος του, καθώς στο πλευρό του υπάρχουν οι σύντροφοι – αδέρφια του, όπου κάθε ένας εξ’ αυτών φέρει και μία ξεχωριστή ικανότητα. Στο gameplay θα συναντήσετε στοιχεία από stealth, ενώ φυσικά δεν θα λείπει και το καθιερωμένο sniping mode.

    brothers-in-arms-3-3

    Το Brothers in Arms 3: Sons of War ξεχωρίζει για τα updated γραφικά του, με τα ρεαλιστικά εφέ να δημιουργούν ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα μαγέψει τους φίλους του είδους. Επιπλέον, ο έξυπνος χειρισμός εκμεταλλεύεται στο έπακρον τις δυνατότητες των touch συσκευών, ενώ το γεγονός ότι είναι ένα free download (με in-game αγορές) σίγουρα αποτελεί ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.  Δείτε το gameplay video που ακολουθεί και είμαστε σίγουροι ότι θα πειστείτε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles