21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Bruce Willis θα παίξει ξανά τον John McLane στο prequel του Die Hard

    Τι κι αν έφτασε τα 60… Ο Bruce Willis θα επιστρέψει ακόμα μία φορά στη μεγάλη οθόνη για να υποδυθεί τον John McClane, τον περίφημο ήρωα του Die Hard. Μόνο που η έκτη προσθήκη θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και πριν από το πρώτο φιλμ αφού πρόκειται για prequel.
    Τα νέα είχαν μαθευτεί πρώτα από τον σκηνοθέτη Len Wiseman που έκανε γνωστό από το Twitter τα περί prequel ενώ τώρα μαθαίνουμε σιγά σιγά και το ρόλο του Willis. O διάσημος ηθοποιός λοιπόν θα επιστρέψει στο ρόλο του αστυνομικού σε μία ιστορία που θα λαμβάνει χώρα την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1979, εποχή όπου υποθέτουμε ξεκίνησε η ακόρεστη όρεξη που δείχνει ο McClane για να χαλάει τα πλάνα όσων θέλουν να προκαλέσουν εθνικές τραγωδίες.

    Bruce-Willis-Die-Hard

    Σε συνέντευξή του στο Collider όπου μιλούσε για το επερχόμενο τηλεοπτικό του project Lucifer, o Wiseman αναφέρθηκε και στην έκτη προσθήκη στην Die Hard series. Όπως είπε ο σκηνοθέτης μετά το πέμπτο, όχι και τόσο επιτυχημένο φιλμ, αυτός και ο Willis άρχισαν να μιλάνε ξανά για τον ήρωα της εποχής του original έργου. Σκέφτονταν πως θα ήταν καλό να εξηγήσουν γιατί ήταν τότε τόσο ζορισμένος ο ήρωας, συναισθηματικά και ψυχολογικά (ήταν χωρισμένος, δεν τον ήθελε πίσω στην υπηρεσία ο αρχηγός της Αστυνομίας κλπ.), να αποκαλύψουν δηλαδή το background του.
    Και τώρα ερχόμαστε στο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας. Ο Wiseman είπε πως είχε από νωρίς υπολογίσει πως θα πρόκειται για prequel και φυσικά δεν θα έπαιζε ο Willis αλλά ένας νεότερος ηθοποιός. Πλέον όμως έγινε γνωστό πως αυτός θα είναι στο φιλμ, με τον Wiseman να δηλώνει πως δεν υπήρχε περίπτωση να τον συμπεριλάβει στο καστ για να κάνει ένα απλό πέρασμα. Προφανώς θα προτιμηθεί η τεχνική των flachbacks, με το παρελθόν του νεαρού McClane -που μένει να μάθουμε ποιος θα είναι- να ενώνεται με το παρόν του, μία όχι και τόσο κακή ιδέα, αν γίνει σωστά. Σίγουρα θα είναι καλύτερη από ένα ακόμα φιλμ με εκρήξεις και κυνηγητό δίχως νόημα όπως ήταν το 5ο Die Hard.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles