20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Bug fix για τα Xperia Z1, Z1 Compact, Z Ultra με Android KitKat!

    Πολλοί κάτοχοι smartphones της Sony ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τις συσκευές τους να αναβαθμίζονται, επί τέλους, σε Android 4.4.2, όμως κάποια προβλήματα προέκυψαν από το upgrade, κυρίως με τον ήχο των συσκευών.

    Sony-Xperia-Z1-Compact-640x613

    Κάποιοι χρήστες είδαν τις συσκευές τους να παρουσιάζουν προβλήματα με την απόδοση του ήχου του μεγαφώνου, οι οποίες αναγνωρίστηκαν από τη Sony και επιλύονται με ένα νέο fix. Το “διορθωτικό” firmware 14.3.A.0.757 διορθώνει το προαναφερθέν ζήτημα και είναι ήδη διαθέσιμο σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, λογικά εντός των ημερών και στην Ελλάδα. Οι συσκευές που θα το δεχτούν είναι το Xperia Z1, το Xperia Z1 Compact αλλά και το Xperia Z Ultra.  Αν το εντοπίσετε στη συσκευή σας αφήστε μας ένα σχόλιο!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles