21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Build 2017: H Apple φέρει το iTunes στο Windows Store!

    Η Apple σκοπεύει να φέρει το iTunes desktop app στο Windows Store. Και όμως καλά διαβάσατε. Σε αυτήν ακριβώς την ανακοίνωση προέβη η Microsoft κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Build 2017. Μπορεί να μην φαντάζει σαν μια σημαντική προσθήκη, αλλά δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο app βρίσκεται στην κορυφή των αναζητήσεων στο Windows Store, με το ίδιο δυστυχώς να λείπει.

    Καταγραφή

    Η Microsoft θα πρέπει επίσης να προσελκύσει και άλλα apps, τη σουίτα εφαρμογών της Adobe αλλά και τον Chrome browser. Πάντως, ειδικά για τον Chrome, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο, ιδίως αν λάβουμε υπόψη τις πολλές προϋποθέσεις που θα πρέπει να ικανοποιούν τα apps για να ανέβουν στο Windows Store.

    Τα Windows Store apps που θα χρησιμοποιούνται για browsing θα πρέπει να εξοπλίζονται με την Edge engine της Microsoft, με τον Chrome να χρησιμοποιεί προς το παρόν την Blink rendering engine της Google. Ίσως η Google, επιλέξει να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση για το Windows Store, όπως είχε κάνει και με το iOS, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει απίστευτο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles