21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Burger King vs. McDonald’s: η μάχη του marketing δεν σταματά

    Να τι συμβαίνει όταν το τμήμα Marketing των εταιριών έχει σβέλτα, έξυπνα «μυαλά» με έμπνευση! Ο λόγος για τα παιδιά του τμήματος marketing των McDonald’s Γαλλίας, που στα πλαίσια της νέας τους (επιθετικής) καμπανιας για την προώθηση του brand name, επελεξαν να επιτεθούν στον μεγάλο τους ανταγωνιστή με μία πινακίδα, όλο νόημα.

    122342-274233

    Σε αυτή θα δείτε λοιπόν 2 πινακίδες στην άκρη ενός δρόμου: η μία ενημερώνει οτι το επόμενο κατάστημα McDonald’s βρίσκεται 5 χλμ μετά, και η άλλη οτι το επόμενο Burger King… μόλις 258 χλμ μακριά! Προφανώς και στόχος της διαφήμισης είναι να δείξει οτι πάντα υπάρχει κάποιο κατάστημα McDonald’s κοντά στους πελάτες, σε απόσταση… αναπνοής για να περάσουν από το McDrive (το drive through χώρο δηλαδή που μπορείτε να κάνετε παραγγελία απευθείας από το όχημά σας).

    Στο βίντεο που ακολουθεί όμως, το τμήμα marketing των Burger King παίρνει το αίμα του πίσω, ευχαριστώντας τα McDonald’s που έχουν McDrive χώρους τόσο συχνά, για να μπορούν οι πελάτες τους να προμηθεύονται καφέ (και μονο καφέ) για να αντέξουν τα… 258 χλμ απόστασης μέχρι τον πολυπόθητο προορισμό τους: να φάνε ένα Whooper Burger στα Burger King.

    Εσείς τι διαλέγετε; Burger King, McDonald’s ή… (ελληνικό) πιτόγυρο; 

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles