19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πάμε βόλτα στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου. Με το Google Street View

    H Google πήρε όλη την τεχνολογία που χρησιμοποιεί για το Street View σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και πήγε μία βόλτα μέχρι το Dubai. Για να απαθανατίσει και να αποτυπώσει μέτρο – μέτρο το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο (μέχρι στιγμής). Το Burj Khalifa, τον ουρανοξύστη η κορυφή του οποίου στέκεται στα 828 μέτρα από την επιφάνεια του εδάφους.

    burj_khalifa_street_view

    Έτσι, μπορείτε κι εσείς να δείτε το εσωτερικό του εντυπωσιακού κτιρίου που άνοιξε τις πύλες τους για το κοινό το 2010 και διατηρεί πολλές πρωτιές στον κόσμο των ρεκόρ. Όπως ότι διαθέτει το πιο «ψηλό» διαμέρισμα, εστιατόριο, ξενοδοχείο, αλλά και γραφείο στον κόσμο. Η Google δήλωσε πως της πήρε τρία 24ωρα με τα Street View Trekkers και Trolleys να καταγράψει σε πανοραμικές φωτογραφίες όλα τα επίπεδα του κτιρίου, αλλά και views από τα γύρω κτίρια του συγκροτήματος και της πόλης. Η θέα από την κορυφή του Burj Khalifa, εκτείνεται μέχρι τα βάθη της ερήμου.

    Κάντε κι εσείς τη βόλτα σας λοιπόν από το παρατηρητήριο του 124ου ορόφου, δοκιμάστε να δείτε πώς είναι να βρίσκεστε στον 80ο όροφο και να καθαρίζετε τα τζάμια, ή πώς είναι η θέα στο πιο ψηλό κατοικημένο διαμέρισμα του κόσμου, στον όροφο 163. Στο Google Maps, εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles