20 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Του κάηκε το Galaxy S4 και η HTC του χάρισε ένα One M8!

    Πραγματικό περιστατικό εκτός Ελλάδας που αφορά ένα καμένο Samsung Galaxy S4 και μια γρήγορη αντίδραση της… HTC που έσπευσε να εκμεταλλευθεί το γεγονός για να κερδίσει θετική δημοσιότητα.

    samsung-galaxy-s4-polycarbonate-body-macro1

    Ένας χρήστης του Reddit ονόματι “TweektheGeek” είδε το Samsung Galaxy S4 του να …λιώνει από τη θερμοκρασία την ώρα που κοιμόταν και το είχε αφήσει να φορτίζει. Προτού βιαστείτε να συμπεράνετε κάτι, στην ιστορία δεν εμπλέκονται κινέζικοι φορτιστές ή ιματασιόν μπαταρίες, όλα ήταν αυθεντικά προϊόντα Samsung και ως εκ τούτου, ο χρήστης δικαίωσε την αντικατάσταση της συσκευής του (κατ’ελάχιστον). Δυστυχώς γι’αυτόν, το μόνο που έλαβε πίσω ήταν ένα καινούργιο …κουτί από Galaxy S4, ενώ έπειτα δε μπορούσε να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους για να ζητήσει εξηγήσεις.

    Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία η HTC, η οποία διάβασε στο reddit για το συμβάν και πρόσφερε στο χρήστη ένα καινούργιο One M8! Για να καλύψει το ενδεχόμενο του να έφθανε κάποια στιγμή στα χέρια του και το Galaxy S4 της αντικατάστασης, έθεσε ως όρο στον χρήστη να το δωρίσει ή να το πουλήσει και έπειτα να δώσει τα χρήματα σε κάποιο κοινωφελές ίδρυμα/σκοπό. Μπορείτε να διαβάσετε το thread του χρήστη στο Reddit.

    Ωστόσο, οφείλουμε να αναφέρουμε πως σε αντίστοιχο, πολύ πρόσφατο περιστατικό με άλλο καμένο Galaxy S4, το οποίο μάλιστα είχε μη αυθεντική μπαταρία, η Samsung προσφέρθηκε να αντικαταστήσει όχι μόνο τη συσκευή της 13χρονης κατόχου του, αλλά ακόμη και το στρώμα και το μαξιλάρι της που κάηκαν από το ατύχημα!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles