19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet : Εισέρχεται στην αγορά της Κινητής Τηλεφωνίας με εξαγορά της Lemontel!

    Με μια κίνηση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, η Cablenet, προχώρησε σε συμφωνία εξαγοράς της Lemontel Mobile , πετυχαίνοντας αφενός μεν, να εισέλθει στο team των παρόχων κινητής, έστω και εικονικών, και αφετέρου, να απόκτηση πρόσβαση στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας μέσω MVNO (mobile virtual network operator).

    Όπως είναι γνωστό, η Lemontel δραστηριοποιείται στην αγορά της κινητής ως mobile virtual network operator, παρέχοντας υπηρεσίες προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας μέσω του δικτύου της Cyta.

    Στέλεχος της Cablenet, μας ανέφερε σήμερα ότι «μελετάται και είναι πολύ πιθανή, η είσοδος της εταιρείας και στην συνδρομητική κινητή τηλεφωνία. Το ενδεχόμενο αυτό θα προσδώσει στην Cablenet μια νέα δυναμική, αφού δημιουργεί τις προϋποθέσεις συνδυαστικών πακέτων με άλλες υπηρεσίες που προσφέρει σήμερα η εταιρεία».

    Σημειώνεται πάντως, ότι σε πρώτο στάδιο, η Cablenet θα επικεντρωθεί στην προώθηση υπηρεσιών προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας διατηρώντας και χρησιμοποιώντας το brand name της Lemontel, και σε δεύτερο στάδιο, θα εστιάσει την προσοχή της στην συνδρομητική κινητή τηλεφωνία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles