13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Cablenet: Φέρνει κοντά σας το E! Entertainment Television

    Η Cablenet ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά τις επιλογές και την ποιότητα του τηλεοπτικού περιεχομένου της με την προσθήκη του διεθνώς αναγνωρισμένου καναλιού E! Entertainment Television με ελληνικούς υπότιτλους στο μπουκέτο καναλιών cableview +, θέση 102.

    Το E! Entertainment Television είναι το κανάλι ψυχαγωγίας του Χόλυγουντ και των μεγάλων σταρ. Το E! είναι ο απόλυτος προορισμός για παθιασμένους οπαδούς που θέλουν να μάθουν περισσότερα για τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους, τα μεγαλύτερα γεγονότα, τα νέα της μόδας, τις δημοφιλέστερες τάσεις και τα τελευταία νέα από τον κόσμο της ψυχαγωγίας. Το κανάλι φροντίζει να διασκεδάζει και να ψυχαγωγεί όλους εσάς που αγαπάτε την Ποπ κουλτούρα.

    Παράλληλα, το E! είναι το μόνο κανάλι με 24ωρο πρόγραμμα αφιερωμένο στον κόσμο της ψυχαγωγίας, διασημοτήτων και ποπ κουλτούρας. Το μοναδικό, πρωτότυπο περιεχόμενό του συμπεριλαμβάνει γνωστές εκπομπές όπως E! News, Fashion Police, Chelsea Lately, Keeping Up with The Kardashians και True Hollywood Story.

    Επιπλέον, η εκπομπή Live from the Red Carpet κρατεί τους φανς συνδεδεμένους με τις δημοφιλέστερες βραδιές που αφορούν την Ποπ κουλτούρα.

    E! Brand Shoot - 2013

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles