19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Αλλαγή ημερομηνίας μείωσης αναλογικών καναλιών

    Μετατίθεται η ημερομηνία μείωσης των αναλογικών καναλιών της Cablenet και αντί της 1ης  Μαρτίου 2016 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη μεταφέρεται για τις 18 Απριλίου 2016. Η μείωση των αναλογικών καναλιών από την Cablenet στοχεύει στο να δημιουργηθεί περισσότερος χώρος στο δίκτυο της εταιρείας για νέες προσθήκες ψηφιακών καναλιών, καθώς και για ακόμη πιο γρήγορες υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νέα εμπλουτισμένα ψηφιακά μπουκέτα τηλεόρασης της Cablenet συμπεριλαμβάνουν σήμερα συνολικά 80 κανάλια εκ των οποίων τα 22 είναι υψηλής ευκρίνειας. Η γκάμα καναλιών συμπεριλαμβάνει κανάλια διαφόρων κατηγοριών επιλεγμένα για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

    Τα νέα τηλεοπτικά μπουκέτα της Cablenet είναι τα ακόλουθα:

    Τηλεοπτικό Μπουκέτο

    Αριθμός Καναλιών
    Start TV 40 κανάλια (6 σε HD)
    Family TV 65 κανάλια (13 σε HD)
    Premium TV

    80 κανάλια (22 σε HD)

    Το τηλεοπτικό μπουκέτο Start TV είναι διαθέσιμο δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές των οποίων τα πακέτα συμπεριλάμβαναν την υπηρεσία cableview (αναλογική τηλεόραση). Όλοι οι συνδρομητές της Cablenet με καλωδιακά πακέτα μπορούν επίσης να αναβαθμίσουν την υπηρεσία τους εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό μπουκέτο επιθυμούν.

    Σημειώνεται επίσης ότι όλα τα νέα τηλεοπτικά μπουκέτα της χρειάζονται αποκωδικοποιητή, τον οποίο οι συνδρομητές της μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα της εταιρείας με εφάπαξ κόστος €50 ή με μηνιαία χρέωση €2 για το πρώτο σημείο μόνο. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο www.cablenet.com.cy ή τηλεφωνικώς στο 130.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles