14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet Business: Άλλο επίπεδο επικοινωνίας… με ευέλικτες υπηρεσίες Cloud, για εταιρίες κάθε τύπου και μεγέθους!

    Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε χθες στην Λευκωσία (Τρίτη 24 Μαΐου), έγινε η επίσημη παρουσίαση των νέων Υπηρεσιών Cloud από την Cablenet Business. Τους παρευρισκόμενους στη διάσκεψη τύπου χαιρέτησε o CEO της Cablenet, κ. Νικόλας Σιακόλας, o CEO της BMIT, κ. Christian Sammut, ενώ για τις υπηρεσίες Cloud μίλησε o CCO της Cablenet, κ. Περικλής Θεοδωρίδης.

    ο CEO της BMIT, κ. Christian Sammut
    ο CEO της BMIT, κ. Christian Sammut

    Η Cablenet Business, όπως είναι γνωστό, ανακοινώθηκε στο τέλος του περασμένου χρόνου με στόχο την ποιοτική κάλυψη των αναγκών των κυπριακών επιχειρήσεων για υπηρεσίες όπως οι ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες διασύνδεσης υποστατικών, υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας υπολογιστικών συστημάτων και εφαρμογών για επιχειρήσεις. Χθες, η Cablenet Business, επανήλθε με μια εξειδικευμένη σειρά ευέλικτων υπηρεσιών Cloud, που ανταποκρίνονται και καλύπτουν ιδανικά σε προσιτές τιμές, τις ανάγκες εταιριών κάθε τύπου και μεγέθους, σε υπηρεσίες όπως Ηosted Exchange Mail, Web Hosting, Cloud Server, Cloud Backup, mini VPS και DNS Hosting. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η φιλοξενία από την Cablenet, πλατφόρμας Cloud on-demand τοπικά, με πρόσβαση μέσω ενός ενιαίου ηλεκτρονικού καταστήματος (on-line store), το οποίο είναι και το μόνο πραγματικό online store στο είδος του στην Κύπρο. Η παροχή των υπηρεσιών είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και on-demand. Αυτό, με απλά λόγια σημαίνει ότι οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να προσθέσουν ή να τροποποιήσουν πόρους ή και να εγγραφούν σε διάφορες υπηρεσίες, όποτε θελήσουν, ενώ η πρόσβαση τους στις υπηρεσίες που επιλέγουν είναι άμεση. Σημειώνεται επίσης ότι όλες οι υποδομές για τη φιλοξενία και αποθήκευση δεδομένων βρίσκονται αποκλειστικά στην Κύπρο.

    cablenet business siakolas nikolas theodorides periklis

    Ο CEO της Cablenet, κ. Νικόλας Σιακόλας, μιλώντας στο πλαίσιο της διάσκεψης, έκανε μια σύντομη ιστορική αναφορά στην Cablenet Business, αναφέροντας  χαρακτηρίστηκα «Πριν λίγους μόνο μήνες (το φθινόπωρο του 2015 ) είχαμε την επίσημη παρουσίαση της εταιρικής μας ταυτότητας, Cablenet Business, το κομμάτι της Cablenet που ασχολείται αποκλειστικά με επιχειρήσεις. Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε τις νέες υπηρεσίες Cloud, που εντάσσονται στην γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε ειδικά για εταιρείες. Η Cablenet Business μετρά ήδη πάνω από 4,000 πελάτες, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αλλά ταυτόχρονα αυξάνει και την ευθύνη μας, έτσι ώστε να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες που χρειάζονται, συνδυάζοντας προηγμένα συστήματα με την καλύτερη δυνατή τιμή».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles