15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet business: Ολοκληρωμένες Λύσεις Business για επιχειρήσεις από την Cablenet

    cablenet business logo

    Mια νέα μεγάλη κατηγορία υπηρεσιών με λύσεις τεχνολογίας για τις επιχειρήσεις, που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον τομέα όχι μόνο των τηλεπικοινωνιών αλλά και της πληροφορικής παρουσίασε χθες η Cablenet σε εκδήλωση που έγινε στην πύλη Αμμοχώστου στη Λευκωσία.

    Με άξονα την τεχνογνωσία και την ξεκάθαρη προσέγγιση της εταιρείας στις σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των επιχειρήσεων, η Cablenet παρουσίασε με ένα απλό και κατανοητό τρόπο τις νέες δυνατότητες που μπορούν να προσφέρουν στις επιχειρήσεις οι νέες υπηρεσίες Cablenet business. Στις υπηρεσίες Business συγκαταλέγονται ολοκληρωμένες ευρυζωνικές υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες διασύνδεσης υποστατικών τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας υπολογιστικών συστημάτων και εφαρμογών για τις επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λύσεις αυτές θα εμπλουτίζονται συνεχώς για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων, βοηθώντας τις έτσι να μεγαλώσουν περισσότερο, να εκσυγχρονιστούν, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους.

    Σημειώνεται επίσης ότι για σκοπούς επικοινωνίας των νέων επιχειρηματικών λύσεων Cablenet business η εταιρεία δημιούργησε ένα νέο λογότυπο που είναι βασισμένο στα χρώματα μωβ και ασημί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles