15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Διευρύνει τη στρατηγική της συνεργασία με την Plume με την εισαγωγή νέων «έξυπνων» υπηρεσιών για το σπίτι

    Την έναρξη μιας νέας εποχής στις διαδικτυακές υπηρεσίες στο σπίτι, σηματοδοτεί η διεύρυνση της συνεργασίας της Cablenet με την την πρωτοπόρο εταιρεία Plume, η οποία παρέχει εξατομικευμένες λύσεις επικοινωνίας που αναβαθμίζουν την διαδικτυακή εμπειρία στο σπίτι. Αποτέλεσμα της διεύρυνσης της στρατηγικής αυτής συνεργασίας είναι και η ενσωματώσει της υπηρεσίας HomePass® Smart Home Services Suite, στην υπηρεσία της Purple Max Internet.

    Η επαναστατική υπηρεσία Plume HomePass, εισάγει μία δέσμη νέων υπηρεσιών για το «έξυπνο» σπίτι, που συμπεριλαμβάνει απρόσκοπτη κάλυψη Wi-Fi σε όλο το σπίτι, που προσαρμόζεται στις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε συνδεδεμένης συσκευής και του κάθε χρήστη, προηγμένη ασφάλεια του οικιακού δικτύου, ανίχνευση κίνησης μέσω Wi-Fi, εξατομικευμένο γονικό έλεγχο και διαχείριση πρόσβασης επισκεπτών.

    Επιλέγοντας την υπηρεσία Purple Max Internet, το οποίο συμπεριλαμβάνει την υπηρεσία HomePass, οι συνδρομητές της Cablenet θα μπορούν να δημιουργούν ένα ασφαλές και έξυπνο σπίτι, ενώ μέσω της υψηλά αξιολογημένης εφαρμογής HomePass, θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά νέων υπηρεσιών, όπως:

    • Guard™: Προηγμένη διαδικτυακή ασφάλεια με τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από ιούς και κακόβουλων λογισμικών και αποκλεισμού διαφημίσεων.
    • Sense™: Μετατροπή συνδεδεμένων συσκευών σε ανιχνευτές κίνησης σε όλο το σπίτι.
    • Adapt™: Γρήγορο, αξιόπιστο και σταθερό Internet, παντού, πάντα, για όλους.
    • Control™: Εξαιρετικός γονικός έλεγχος και ελεγχόμενη πρόσβαση επισκεπτών.

    Να σημειωθεί οτι η Plume, είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείας τεχνολογίας στον κόσμο με επιχειρηματική έδρα στο Palo Altoτης California, στην καρδιά της Silicon Valley. Προσφέρει καινοτόμες cloud υπηρεσίες για έξυπνα σπίτια και ευφυείς επιχειρήσεις σε περισσότερα από 40 εκατομμύρια υποστατικά σε πάνω από 20 χώρες και διαχειρίζεται πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια συνδεδεμένες συσκευές στο παγκόσμιο cloud δίκτυό της. Η συνεργασία της Plume με την Cablenet ξεκίνησε από το 2019 και σήμερα, οι δύο Εταιρείες προχωρούν σε μια πιο στενή και ολοκληρωμένη συνεργασία για τις υφιστάμενες, αλλά και μελλοντικές υπηρεσίες της Cablenet.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles