18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Cablenet For A Better Life: Νέα διαφημιστική εκστρατεία της Cablenet

    «Cablenet For A Better Life», είναι το κεντρικό μήνυμα της νέας διαφημιστικής εκστρατείας που ξεκίνησε πρόσφατα η Cablenet. Η νέα καμπάνια έχει ως στόχο να αναδείξει τον ουσιαστικό ρόλο που επιδιώκει να διαδραματίζει η  Cablenet, στη ζωή των πελατών της. Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση σηματοδοτεί την νέα πορεία της εταιρείας, η οποία έχει ένα και μοναδικό στόχο, να κάνει τη ζωή των Συνδρομητών της και όχι μόνο, ακόμα καλύτερη!

    Μέσα από την καμπάνια, προβάλλεται η συνεχής προσπάθεια για εξέλιξη, και η στόχευση της Cablenet να δώσει τη δύναμη στον άνθρωπο να εξερευνά χωρίς όρια, να εμπνέεται δημιουργικά, να δημιουργεί αποτελεσματικά και να μη σταματά να ονειρεύεται! Να προσφέρει στους καταναλωτές όλες τις υπηρεσίες και τις νέες τεχνολογίες που χρειάζονται, για να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες και τις επιθυμίες τους, ώστε να απολαμβάνουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

    Με αφορμή τη νέα διαφημιστική καμπάνια, ο CEO της Cablenet κ. Γιάννος Μιχαηλίδης, ανέφερε «Ναι, είμαστε εταιρεία τεχνολογίας και πάντα θα χτίζουμε το μέλλον. Αλλά εμείς βλέπουμε και πέρα από αυτό, βλέπουμε τον κόσμο από μία διαφορετική οπτική γωνία. Δίνουμε τα εργαλεία για να μπορέσει ο κάθε άνθρωπος να κάνει αυτά που ονειρεύεται, αυτά που θέλει να δημιουργήσει, όποια και αν είναι, να εξερευνά χωρίς όρια και όλα αυτά να τα κάνει καλύτερα και πιο αποτελεσματικά! Αυτό ακριβώς είναι που θέλει να κάνει η Cablenet. Να είμαστε εδώ και να συνεισφέρουμε για έναν καλύτερο κόσμο, για μία καλύτερη ζωή.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles