19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: FREE TRIAL για 15 μέρες χωρίς επιπρόσθετη χρέωση και χωρίς καμία δέσμευση

    Cablenet_FREETRIAL_press_LOWRES

    Τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δοκιμάσουν για 15 μέρες τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν προσφέρει τώρα η Cablenet. Συγκεκριμένα, παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους πιθανούς πελάτες να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της εταιρείας εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία  απολύτως δέσμευση, πριν τις επιλέξουν. Μέσα από την δεκαπενθήμερη αυτή εμπειρία στην υπηρεσία Internet 50M ή στο πακέτο 2play Start 50M συμπεριλαμβανομένου και της επιπρόσθετης υπηρεσίας τηλεόρασης Family TV, που περιλαμβάνει 70 κανάλια απ’ όλο τον κόσμο, (τα 25 από αυτά είναι σε υψηλή ευκρίνεια) οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάσουν και να ζήσουν στην πράξη το υψηλό ποιοτικό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών της Cablenet.

    Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υποστηρίζεται από μια νέα διαφημιστική εκστρατεία της Cablenet, FREE TRIAL για 15 μέρες, όπου με σλόγκαν “Όταν κάτι σου ταιριάζει φαίνεται στη δοκιμή”, καλεί τον κόσμο να ζήσει τη μοναδική μωβ εμπειρία από το πιο γρήγορο, ανεξάρτητο δίκτυο στην Κύπρο.  Μια μοναδική μωβ εμπειρία που αξίζει να δοκιμαστεί καθώς παρέχεται χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση, χωρίς καμία δέσμευση και χωρίς να χρειάζεται οποιοσδήποτε τερματισμός συνδρομής από υφιστάμενο παροχέα!

    Τέλος, με ταχύτητες που φθάνουν μέχρι και 150 μέγκαμπιτ σε οικιακά πακέτα, με δωρεάν κλήσεις μεταξύ συνδρομητών Cablenet, με χαμηλότερα τέλη σε τοπικές και διεθνείς κλήσεις, και μέχρι 87 συναρπαστικά κανάλια απ’ όλο τον κόσμο και τα 41 από αυτά να είναι σε HD, η Cablenet φαίνεται να ανεβάζει για άλλη μια φορά, ψηλά τον πήχη στον ανταγωνισμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles