13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Λανσάρει στην Κύπρο την νέα υπηρεσία Ultra WiFi, Powered by Plume

    CABLENET ULTRA WIFI PLUM LOGO

    Tην εμπορική διάθεσή του Ultra WiFi, Powered by Plume ανακοινώσε σήμερα η Cablenet. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία που επεκτείνει την πρόταση διαδικτυακής ταχύτητας fiberpower της Cablenet, μέσω της προσθήκης μιας έξυπνης λύσης οικιακής συνδεσιμότητας, η οποία εκτός των άλλων πλεονεκτημάτων, παρέχει την δυνατότητα εξατομίκευσης συμφώνα με τις ανάγκες των οικιακών χρηστών και της οικογενείας στο σύνολο της. Πιο συγκεκριμένα, το Ultra WiFi, Powered by Plume περιλαμβάνει το πλήρες πακέτο υπηρεσιών της Plume που είναι προσβάσιμο μέσω της εφαρμογής Plume, και αποτελείται από δυο υψηλής απόδοσης σημείων πρόσβασης Wi-Fi που φέρουν την ονομασία SuperPods, ποιοτική υποστήριξη πελατών, το οποίο θα προσφέρεται στους καταναλωτές από την Cablenet με 24μηνο συμβόλαιο, και κόστος €5.90 το μήνα.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cablenet κ. Νικόλας Σιακόλας, αναφερόμενος στο θέμα αυτό δήλωσε «Καθώς το έξυπνο σπίτι συνεχίζει να εξελίσσεται ραγδαία, πρέπει να προετοιμαστούμε ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες οικιακές εμπειρίες. Αυτό σημαίνει την παροχή γρήγορου και αξιόπιστου Wi-Fi που προσαρμόζεται σε ολόκληρο το σπίτι, την προηγμένη ασφάλεια, την εξατομίκευση, και τον έλεγχο. Το Ultra WiFi, Powered by Plume® ενώνει όλα αυτά τα σημαντικά στοιχεία».

    Ο Φάχρι Ντινέρ, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Plume μιλώντας για την νέα πρόταση της Cablenet ανέφερε «Η Plume χαίρεται ιδιαίτερα που στηρίζει την πρωτοβουλία της Cablenet για την ενδυνάμωση της πρότασης έξυπνου σπιτιού της, μέσω της προσθήκης του πακέτου γνωστικών οικιακών υπηρεσιών μας. Αυτή η πρωτόγνωρη πρόταση σημαίνει ότι οποιοσδήποτε, οπουδήποτε θα έχει τη γρηγορότερη δυνατή διαδικτυακή σύνδεση, χρόνο για κατ’ οίκον εργασία υψηλότερης ποιότητας για τα παιδιά, και ψυχική ηρεμία για τους γονείς. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με την Cablenet για να αλλάξουμε τα δεδομένα στην Κύπρο».

    Περισσότερες πληροφορίες για το Ultra WiFi, Powered by Plume, υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cablenet.com.cy/internet-plume.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles