25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Νέες Δεντροφυτεύσεις σε Δήμους και πυρόπληκτες περιοχές στο πλαίσιο του προγράμματος «Think Green Go Purple»

    Η Cablenet, σε συνέχεια των περιβαλλοντικών της δράσεων κάτω από το εμβληματικό πρόγραμμά της Think Green Go Purple, προχώρησε πρόσφατα σε μια νέα σειρά Δεντροφυτεύσεων. Συγκεκριμένα, στις 20 Νοεμβρίου, ομάδα εθελοντών της Cablenet προχώρησε σε Δεντροφύτευση στις περιοχές ορεινής Λάρνακας και Λεμεσού, που πλήγηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές, ενώ στις 24 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου, ακολούθησε Δεντροφύτευση σε χώρους πρασίνου των Δήμων Λακατάμιας στη Λευκωσία και Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό.

    Η Δεντροφύτευση στην περιοχή Ορεινής Λάρνακας και Λεμεσού στις 20 Νοεμβρίου, έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών και στη Δεντροφύτευση συμμετείχαν εθελοντές από το προσωπικό της Cablenet. Η ενέργεια έγινε σε συνέχεια της οικονομικής στήριξης που παρείχε η Cablenet και το προσωπικό της Εταιρείας, στον Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου, τον Ιούλιο του 2021, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές.

    Οι προαναφερόμενες ενέργειες έγιναν στα πλαίσια του περιβαλλοντικού της προγράμματος Think Green Go Purple, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκαν και άλλες Δεντροφυτεύσεις σε Δήμους μέσα στο 2021. Να σημειωθεί ότι η  Cablenet έχει προγραμματισμένες Δεντροφυτεύσεις και σε άλλους Δήμους, οι οποίες θα γίνουν εντός του 2022. 

    Η Διευθύντρια Mάρκετινγκ της Cablenet, Έλενα Μενελάου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στην Cablenet, οι ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος και την ευαισθητοποίηση του κοινού, είναι κάτι διαχρονικό. Μας νοιάζει για το μέλλον και την ευημερία της κοινωνίας μας. Με το περιβαλλοντικό μας πρόγραμμα  “Think Green, Go Purple”, θέλουμε να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και στη δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων για τις επόμενες γενιές. Χαιρόμαστε που η πρωτοβουλία μας βρήκε άμεση ανταπόκριση και έχουμε πλέον «συμμάχους» μας σε αυτό το σκοπό  αρκετούς  Δήμους και Περιβαλλοντικά Τμήματα. Το πρόγραμμα φυσικά θα συνεχίσει, με Δεντροφυτεύσεις και σε άλλους Δήμους και περιοχές.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles