17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Cablenet Πιστοποιημένος Εργοδότης Ισότητας: Για τις ίσες ευκαιρίες που παρέχει σε θέματα στελέχωσης, ανέλιξης, κατάρτισης, αξιολόγησης και ίσης αμοιβής μεταξύ ανδρών και γυναικών!

    cablenet ergodotis isotitas

    Πιστοποιημένος Εργοδότης Ισότητας είναι πλέον και επίσημα η Cablenet, για τις εταιρικές πρακτικές που ακολουθεί, με στόχο την διασφάλιση της ισότητας των φύλων μεταξύ του προσωπικού της σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα, σε εκδήλωση που έγινε πρόσφατα στην Λευκωσία (την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου) το Υπουργείο Εργασίας, Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Εθνικός Φορέας Πιστοποίησης Επιχειρήσεων πραγματοποίησαν την τελετή απονομής Πιστοποιητικού Ισότητας για επιχειρήσεις.

    Η υπουργός Eργασίας Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου απένειμε την πιστοποίηση στην Cablenet Communication Systems LTD στα πλαίσια του Μοντέλου Πιστοποίησης Επιχειρήσεων για την Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον. Η πιστοποίηση της Cablenet, αφορά τις ίσες ευκαιρίες που παρέχει η εταιρεία, σε θέματα στελέχωσης, ανέλιξης, κατάρτισης, αξιολόγησης και ίσης αμοιβής μεταξύ ανδρών και γυναικών στον εργασιακό χώρο. Επίσης, το προσωπικό της Cablenet παρακολούθησε σεμινάρια Ισότητας από το ΚΕΣΕΑ όπου και έλαβε τις σχετικές πιστοποιήσεις.

    Σημειώνεται ότι το μοντέλο Πιστοποίησης αποτελεί τη δράση του συγχρηματοδοτημένου έργου “Δράσεις για Μείωση του Χάσματος Αμοιβών μεταξύ Ανδρών και Γυναικών” από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και την Κυπριακή Δημοκρατία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles