17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Πλάι στον Κύπριο επιχειρηματία με τις νέες υπηρεσίες Cloud από την Cablenet Business

    Η Cablenet, κάνοντας πράξη την υπόσχεση που έδωσε τον περασμένο χρόνο προς τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου, με το λανσάρισμα της Cablenet Business, ότι θα είναι πραγματικά το δίκτυο πλάι στον Κύπριο επιχειρηματία, παρουσίασε την περασμένη Τρίτη, 24 Μαΐου2016, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο The Classic τις νέες Υπηρεσίες Cloud από την Cablenet Business. Τους παρευρισκόμενους στη διάσκεψη τύπου χαιρέτησε o CEO της Cablenet, κ. Νικόλας Σιακόλας, o CEO της BMIT, κ. Christian Sammut, ενώ για τις υπηρεσίες Cloud μίλησε o CCO της Cablenet, κ. Περικλής Θεοδωρίδης. Τη διάσκεψη τύπου ακολούθησε Cocktail Party στο Βlue Bar.

    cablenet business cloud 3

    Όπως ανακοινώθηκε η Cablenet Business, είναι σε θέση πλέον να παρέχει μια νέα εξειδικευμένη σειρά ευέλικτων υπηρεσιών Cloud, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες εταιριών κάθε τύπου και μεγέθους, με υπηρεσίες όπως Ηosted Exchange Mail, Web Hosting, Cloud Server, Cloud Backup, mini VPS και DNS Hosting.

    Παράλληλα η Cablenet, γίνεται πλέον ο πρώτος πάροχος που φιλοξενεί πλατφόρμα Cloud on-demand τοπικά, με πρόσβαση μέσω ενός ενιαίου ηλεκτρονικού καταστήματος (on-line store), το οποίο είναι και το μόνο πραγματικό online store στο είδος του στην Κύπρο. Η παροχή των υπηρεσιών είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και on-demand. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να προσθέσουν ή να τροποποιήσουν πόρους ή και να εγγραφούν σε διάφορες υπηρεσίες, όποτε θελήσουν, ενώ η πρόσβαση τους στις υπηρεσίες που επιλέγουν είναι άμεση. Όλες οι υποδομές για τη φιλοξενία και αποθήκευση δεδομένων βρίσκονται αποκλειστικά στην Κύπρο. Αυτό είναι ιδιαίτερης σημασίας, αφού σημαίνει ότι η πλατφόρμα συνάδει με τους όρους των Ευρωπαϊκών νομοθεσιών και μεταρρυθμίσεων σχετικά με το απόρρητο των δεδομένων, αλλά και ότι κάθε επιχείρηση έχει πρόσβαση σε όλα τα σημαντικά δεδομένα της ανά πάσα στιγμή. Όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχει η Cablenet Business, έτσι και οι υπηρεσίες Cloud, υποστηρίζονται από το ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης της Cablenet Business και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, που βρίσκεται στο πλάι των εταιρικών πελατών για προσωπική επικοινωνία, στήριξη και καθοδήγηση.

    cablenet business cloud 5 cablenet business cloud 2 cablenet business cloud 4 cablenet business cloud 1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles