21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Πρεμιέρες στα κανάλια FOX και FOX life αυτόν τον Ιανουάριο!

    cablenet fox & fox life

    Τις πρεμιέρες των πασίγνωστων σειρών «Marvel’s Agent Carter 2» και «Elementary 4» φέρνει η Cablenet στις τηλεοπτικές οθόνες αυτό τον Ιανουάριο, μέσω των καναλιών FOX και FOX life.

    Ειδικότερα, τo «Marvel’s Agent Carter 2» έρχεται με μια δεύτερη συναρπαστική σεζόν γεμάτη περιπέτεια και ίντριγκα αφού η Peggy ανακαλύπτει τον φαντασμαγορικό αλλά συνάμα επικίνδυνο κόσμο του Hollywood. Πρεμιέρα λοιπόν την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στις 21:50 αποκλειστικά στο FOX.

    Παράλληλα, για τέταρτη σεζόν, ο εκκεντρικός ντετέκτιβ Sherlock Holmes και η βοηθός του Dr. Watson προσπαθούν να λύσουν περίπλοκες υποθέσεις καθώς ξανακτίζουν τις ζωές τους αντιμετωπίζοντας την επιστροφή του ιδιόρρυθμου πατέρα του Sherlock. To «Elementary 4» έχει πρεμιέρα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 21:50 στο FOX.

    Επίσης μπορείτε να απολαύσετε μέσο του FOX life τις φαντασμαγορικές καινούριες σειρές που θα σας συναρπάσουν «Quantico» κάθε Τρίτη στις 21:50 και «Castle 8» κάθε Τετάρτη στις 21:50.

    Σημειώνεται ότι τα κανάλια της FOX και FOX Life είναι διαθέσιμα μέσω της Cablenet στα μπουκέτα καναλιών Family TV και Premium ΤV στις θέσεις 102 και 103 αντίστοιχα. Καλή θέαση!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles