24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Πρωτοποριακά Οικιακά Πακέτα με ταχύτητες έως και 150Μ!

    Γρηγορότερο Internet με ταχύτητες έως και 150Μ, δωρεάν κλήσεις μεταξύ συνδρομητών και τα χαμηλότερα τέλη τοπικών και διεθνών κλήσεων, προσφέρουν τα πρωτοποριακά Οικιακά Πακέτα της Cablenet, που κάνουν πράξη το κεντρικό μήνυμα της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας “Είμαι Cablenet. Είμαι στο πιο γρήγορο δίκτυο. Εσύ;”.

    eimai cablenet

    Συγκεκριμένα, τα Οικιακά Πακέτα της Cablenet, που έχουν διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των πελατών της εταιρείες, προσφέρουν την δυνατότητα επιλογής μεμονωμένων ή συνδυασμένων υπηρεσιών διαδικτύου, ψηφιακής τηλεόρασης και σταθερής τηλεφωνίας σε πολύ προσιτές τιμές ως ακολούθως:

    Single play πακέτο Internet 50M στα €29,90

    2play Start 50M στα €34,90

    3play Start 50M στα €36,40

    3play Family 100M στα €59,90

    3play Premium 150M στα €99,90 

    Η Cablenet, παρουσιάζοντας στην αγορά τα πρωτοποριακά αυτά τηλεπικοινωνιακά πακέτα για οικιακούς χρήστες, φαίνεται να ανεβάζει ψηλά τον πήχη στον ανταγωνισμό, αφού προσφέρει ταχύτητες που φθάνουν μέχρι και 150Μ, δωρεάν κλήσεις μεταξύ συνδρομητών Cablenet, τα χαμηλότερα τέλη τοπικών και διεθνών κλήσεων, μέχρι και 90 τηλεοπτικά κανάλια απ’ όλο τον κόσμο, (συμπεριλαμβανομένων και των 9 καναλιών novacinemaHD και novasportsHD) 40 εκ των οποίων είναι σε πραγματικά υψηλή ευκρίνεια.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι η νέα διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας, στοχεύει τόσο στην προβολή των οικιακών πακέτων επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, όσο και στην επικοινωνία της προσφοράς επιλογής 24μηνου συμβολαίου με 2 μήνες δωρεάν βασικής συνδρομής, όπου ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles