19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: ταράζει τα νερά στην καρτοκινητή τηλεφωνία με την Purple Loop

    Τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους πακέτων καρτοκινητής τηλεφωνίας, να μεταφέρουν τον αριθμό τους στην καρτοκινητή Purple Loop της Cablenet, και αξιοποιώντας τα πλάνα καρτοκινητής Gimme να έχουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς σε Data, λεπτά ομιλίας και SMS, και μάλιστα με τη μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος, ανακοίνωσε σήμερα η Cablenet.

    Κύριο χαρακτηριστικό της νέας αυτής εμπορικής πρότασης, είναι ότι οι χρήστες της καρτοκινητής Purple Loop της Cablenet, θα μπορούν  εύκολα να την συνδυάσουν με οποιοδήποτε πλάνο της καρτοκινητής Gimme, επιλεγέντας ένα από 4 διαθέσιμα πλάνα: Tο αρχικό πλάνο Gimme που κοστίζει €4 και περιλαμβάνει 100 λεπτά ομιλιας,100 SMS και 1 GB Data – το “Gimme More” που κοστίζει €8 και περιλαμβάνει 300 λεπτά ομιλίας, 300 SMS και 3 GB Data – το “Gimme All” που κοστίζει €16 και περιλαμβάνει 600 λεπτά ομιλίας, 600 SMS και 10 GB Data. Τέλος, για περιορισμένο χρονικό διάστημα οι Συνδρομητές της Purple Loop, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το νέο πλάνο καρτοκινητής Gimme Max, και να έχουν  με κόστος στα €20, 1.000 λεπτά ομιλίας, 1.000 SMS και 100GB για 2 μήνες.

    Να σημειωθεί ότι η όλη διαδικασία μεταφοράς του αριθμού είναι πολύ απλή. Συγκεκριμένα, οσοι επιθυμούν να μεταφέρουν τον αριθμό τους σε Purple Loop, μπορούν να επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα Cablenet ή να κάνουν την αίτηση μεταφοράς τους ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας.

    Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Cablenet www.cablenet.com.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles