18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Τεχνικές εργασίες για την προσθήκη των καναλιών NovasportsHD και NovacinemaHD

    cablenet-nova

    Ολιγόλεπτη διακοπή των υπηρεσιών τηλεόρασης της Cablenet, πιθανόν να υπάρξει την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και Παρασκευή 21 Οκτωβρίου μεταξύ των ωρών 6:00 π.μ. και 7:00 π.μ.. Η διακοπή αυτή όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, οφείλεται στην αναβάθμιση της τηλεοπτικής πλατφόρμας και τις τεχνικές εργασίες που γίνονται για την προσθήκη των καναλιών NovasportsHD και NovacinemaHD στο μπουκέτο καναλιών της Cablenet.

    Προκειμένου να εφαρμοστούν οι πιο πάνω αλλαγές στους δέκτες των συνδρομητών της Cablenet (είτε πρόκειται για αποκωδικοποιητές είτε για τηλεοράσεις που υποστηρίζουν ψηφιακή καλωδιακή τηλεόραση – DVB-C, εξοπλισμένες με εξουσιοδοτημένη CI+ κάρτα) θα πρέπει:

    α) Να εκτελέσετε* αυτόματο συντονισμό μέσω του κεντρικού μενού́ του αποκωδικοποιητή (μόνο για κατόχους αποκωδικοποιητή Cablenet), πατώντας το πλήκτρο MENU του τηλεχειριστηρίου και επιλέγοντας με τα βέλη του τηλεχειριστηρίου, το εικονίδιο Ρυθμίσεις και ακολούθως : Εγκατάσταση Καναλιών=>ΟΚ=>Αυτόματη αναζήτηση καναλιών=>ΟΚ=>Εκκίνηση=>ΟΚ => Αποθήκευση => ΟΚ

    β) Να εκτελέσετε αυτόματο συντονισμό στην τηλεόρασή σας (ισχύει μόνο για τους κατόχους CI+ κάρτας) σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου της τηλεόρασής σας λαμβάνοντας ωστόσο υπόψη τις εξής ρυθμίσεις δικτύου : Ταυτότητα Δικτύου(Network ID)=1, Αρχική Συχνότητα: 610000KHz, Ρυθμός Συμβόλων:6950MS/sec, Διαμόρφωση: 256 QAM.

    Σημείωση : *Αποκωδικοποιητές που έχουν τεθεί σε κατάσταση standby (κλειστοί μέσω του τηλεχιστηρίου) για διάστημα μεγαλύτερο των 5 λεπτών δεν χρειάζονται οποιαδήποτε ενέργεια από μέρους σας. Θα περιέχουν ενημερωμένη τη λίστα καναλιών αμέσως μετά το άνοιγμα τους μέσω του τηλεχειριστηρίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles