21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    1 εκατομμύριο followers στο twitter σε 4 ώρες για την… Caitlyn Jenner και ο Barack Obama χάνει το θρόνο του

    Αυτή είναι η νέα τρέλα της Αμερικής (και όχι μόνο) και ονομάζεται Caitlyn Jenner ή αλλιώς -αν είστε εξοικειωμένοι με την ευρύτερη οικογένεια των Kardashians και την πορεία της στα realities του καναλιού Ε!- πρώην Bruce Jenner, δεύτερος σύζυγος της μητέρας της Kim Kardashian και των λοιπών κορασίδων που η showbiz λατρεύει και σίγουρα δεν είναι εδώ το κατάλληλο περιβάλλον για να αναλύσουμε το λόγο.

    Ο πρώην δεκαθλητής λοιπόν και νυν πρωταγωνιστής reality αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή του και σε ηλικία 65 ετών κάνει θεραπείες για να γίνει γυναίκα, έτσι εγκαινίασε πριν λίγες ώρες το νέο του πρόσωπο ως… Cailtlyn Jenner με εντυπωσιακό cover στο περιοδικό Vanity Fair και νέους λογαριασμούς στα social media. Και ω του θαύματος, το account του στο twitter μέσα σε 4 ώρες από τη δημιουργία του κατάφερε να ξεπεράσει το φράγμα του 1 εκατ. followers, ξεπερνώντας το (πολύ πρόσφατο) ρεκόρ του Barack Obama και του @POTUS που άντεξε μόλις δύο εβδομάδες.

    caitlyn jenner twitter record

    Η Caitlyn Jenner έχει αυτή τη στιγμή περί τα 2 εκατ. followers και η showbiz και οι ακόλουθοί της τρελαίνονται από το νέο icon που κάνει πρεμιέρα. Τόσο πολύ που ακόμη και η είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Kim Kardashian, περνάει λιγάκι απαρατήρητη… Τι άλλα νέα εσείς από την καθημερινότητά σας;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles