12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η θρυλική σειρά Call of Duty “μετράει” 250 εκατομμύρια games!

    Τα Call of Duty games δε χωράει αμφιβολία ότι έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία του gaming, αποτελώντας πάντοτε ορισμένα από τα πιο δυνατά best-sellers όλων των εποχών. ‘Ετσι λοιπόν το Call of Duty brand είναι από τα ισχυρότερα που υπάρχουν στον κόσμο του gaming και το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ δύσκολα θα “κατέβει” από την κορυφή. Ήδη το Black Ops III ήταν το απόλυτο best-seller στην αγορά των Η.Π.Α, γεγονός που πρόσθεσε ακόμη περισσότερα copies στον αυξανόμενο αριθμό των Call of Duty games, φτάνοντας αισίως τα 250 εκατομμύρια!
    Call of Duty 2

    Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, το CοD βρίσκεται στην κορυφή για έβδομη συνεχή χρονιά στην Βόρεια Αμερική και οι υπεύθυνοι της Activision σε σχετική τους ανακοίνωση, αφού πρώτα ευχαριστούν την gaming community για την εκπληκτική τους συμπαράσταση και υποστήριξη, παράλληλα εκθειάζουν τον κομβικό ρόλο που διαχρονικά έχουν παίξει όλα τα development studios, τα οποία ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη των CοD games. Χωρίς αμφιβολία, το Call of Duty πρόκειται για ένα φαινόμενο της βιομηχανίας του gaming και σίγουρα αναμένουμε με αγώνια το νέο τίτλο της σειράς που ετοιμάζει αυτή τη στιγμή η Infinity Ward

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles