22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Call of Duty: Vanguard και επιστροφή στα πεδία των μαχών του B’ Παγκοσμίου! (teaser trailer)

    Εδώ και καιρό είχαν βγει στην επιφάνεια μια σειρά από φήμες, οι οποίες αφορούσαν στο νέο Call of Duty. Τελικά τέλος η αναμονή, καθώς η Activision ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Vanguard θα είναι το επόμενο Call of Duty. Το Vanguard επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν το επόμενο CoD να λαμβάνει χώρα στη περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Και αυτό είναι εμφανές και από το πρώτο teaser trailer του παιχνιδιού, το οποίο διαθέτει όλα εκείνα τα vibes του καταστροφικότερου πόλεμου στην ανθρώπινη ιστορία.

    Την ανάπτυξη του Call of Duty: Vanguard έχει αναλάβει η Sledgehammer Games, που πρόκειται για το studio που βρίσκεται πίσω από τα περισσότερα world-war II themed games από το σύμπαν του Call of Duty! Η Activision ουσιαστικά θα παρουσιάσει επισήμως το Vanguard μέσω ενός in-game event που θα τρέξει στις 19 Αυγούστου στο Warzone, όπου οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στη μάχη του Verdansk θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για αυτό το νέο κεφάλαιο στο δημοφιλές shooter, το οποίο κάτι μας λέει ότι θα το «αποθεώσουν» οι gamers για μια ακόμη φορά! Περισσότερα λοιπόν σε λίγες μέρες και για την ώρα πατήστε το play στο teaser trailer που ακολουθεί για μια πρώτη δυνατή γεύση από Call of Duty: Vanguard!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles