13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Call of Duty: Vanguard – To πρώτο gameplay trailer απεικονίζει στο maximum τη φρίκη του πολέμου!

    Το νέο Call of Duty είναι πλέον γεγονός και στο πλαίσιο της GamesCom 2021 που εξαιτίας των συνθηκών της πανδημίας ήταν ένα online only event είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο gameplay trailer από το Vanguard! Το πρώτο gameplay trailer ξεκινάει από το μαρτυρικό Stalingrand, παρουσιάζοντας με απόλυτο ρεαλισμό και κομμένη την ανάσα μία από τις σημαντικότερες μάχες στην ιστορία του πολέμου.

    Το level ξεκινάει με την ηρωίδα Polina να βρίσκεται σε ένα κτίριο και να προσπαθεί να συγκεντρώσει τα απαραίτητα εφόδια για να εξασφαλίσει την… επιβίωση της. Στο trailer την βλέπουμε να αρπάζει ένα μαχαίρι, να σκοτώνει έναν Γερμανό στρατιώτη, να κλέβει το όπλο του και στη συνέχεια να ορμάει στο πεδίο της μάχης. Στο τέλος η Polina βρίσκει και το Sniper Rifle της, το όπλο που θα την συντροφεύσει καθόλη τη διάρκεια των περιπετειών της! Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερο όμως και ας αφήσουμε καλύτερα το trailer να μιλήσει από μόνο του, καθώς το Vanguard δείχνει πραγματικά εκπληκτικό…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles