20.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Συγκριτικό κάμερας σε χαμηλό φωτισμό: Z10 vs Lumia 920 vs iPhone 5 vs SIII

    H RIM επέστρεψε. Επέστρεψε ως BlackBerry με αξιώσεις να επανέλθει στον χώρο των smarphones παρουσιάζοντας τη ναυαρχίδα της, το BlackBerry Z10. Τι κάνει ένα smartphone αγαπημένο; Για να απαντήσει κανείς σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να συνειδητοποιήσει τι κάνουν οι άνθρωποι με τα smartphone τους κυρίως. Οι άνθρωποι με τα smartphone τους σερφάρουν στο ίντερνετ και βγάζουν φωτογραφίες. Συνήθως τους εαυτούς τους μέσα στο μπάνιο, αλλά και άλλες φωτογραφίες. Άρα, ένα smartphone για να βγει με αξιώσεις στην αγορά, θα πρέπει να μπορεί να βγάλει καλές φωτογραφίες. Στο CrackBerry, το κατ’ εξοχήν website αναφοράς στα BlackBerry τηλέφωνα, πραγματοποίησαν συγκριτικό test για την κάμερα του Z10 σε σύγκριση με τα Nokia Lumia 920, iPhone 5 και Galaxy S3.

    Καθώς βλέπετε στα στιγμιότυπα με διάφορες συνθήκες φωτισμού, μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως το BlackBerry Z10 απέχει αρκετά από την διαδικασία που οι περισσότεροι ονειρεύονται να υπερηφανευτούν για το smartphone τους, για το οποίο μάλιστα αναμένεται να πληρώσουν περισσότερα από 500 ευρώ. Το χειρότερο συγκριτικό, όμως, για το BlackBerry Z10 έκανε το Gizmodo. Το δοκίμασε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε εσωτερικό χώρο, χωρίς φλας και τα αποτελέσματα είναι αυτά:

    Είναι κρίμα η ελπίδα της BlackBerry να επανέλθει στην αγορά να έχει τόσο χαμηλές επιδόσεις. Μπορεί η φωτογραφία να μην ήταν ποτέ προτεραιότητα και τα κινητά τηλέφωνα παλαιότερα να είχαν ένα πράγμα να αποδείξουν: ότι μπορεί κανείς να πάρει και να λάβει τηλεφωνήματα. Όχι πια RIM… εεεεε, συγγνώμη. BlackBerry ήθελα να πω.

    Πηγές: CrackBerry, Gizmodo

     

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles