16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Candid Stories: Ο “κλώνος” του BeReal έρχεται στο Instagram

    Είναι επίσημο! Το Instagram παρουσίασε τον κλώνο του BeReal. Η Meta πριν από μερικές ώρες σύστησε στο κοινό το “Candid Stories”, ένα νέο χαρακτηριστικό με το οποίο τα Stories της γνωστής πλατφόρμας αναδημιουργούν το σήμα κατατεθέν του BeReal, δηλαδή την ανάρτηση μιας selfie μια φορά την ημέρα.

    Το χαρακτηριστικό θα ξεκινήσει να δοκιμάζεται πρώτα στη Νότια Αφρική, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. Το BeReal, το οποίο εμφανίστηκε το 2019, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές, κυρίως στους εφήβους και τους εκπροσώπους της Gen Z. Πρόκειται για μια εφαρμογή που ποντάρει στην αυθεντικότητα και λειτουργεί ουσιαστικά ως αντι-Instagram, αφού επιτρέπει ένα post την ημέρα και έχει περιορισμούς στην αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών.

    Όπως ακριβώς το BeReal, το Candid του Instagram θα καλεί μια φορά την ημέρα τους χρήστες να μοιραστούν μια selfie και τότε μόνο θα μπορούν να δουν τα Candids των φίλων τους. Σημειώνεται ότι ανάλογο χαρακτηριστικό έχει λανσάρει και το TikTok. Πρόκειται για το Tik Tok Now που προσκαλεί τους χρήστες να καταγράψουν αυτό που κάνουν τη δεδομένη στιγμή χρησιμοποιώντας την μπροστινή και πίσω κάμερα της συσκευής τους. Λαμβάνουν ένα καθημερινό μήνυμα προτροπής για να τραβήξουν ένα βίντεο 10 δευτερολέπτων ή μια στατική φωτογραφία για να μοιραστούν αυτό που κάνουν.

    Διαβάστε επίσης:

    Τρία νέα Public concept stores «Νέας Γενιάς» … με τα όλα τους, στη Θεσσαλονίκη!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles