18.3 C
Athens
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
More

  Canon EOS M50 MARK II: H ξεχωριστή πρόταση που θα λατρέψουν οι content creators!

  Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για εξοπλισμό λήψης βίντεο υψηλής ποιότητας για την κάλυψη των εξελισσόμενων απαιτήσεων των σημερινών δημιουργών περιεχομένου, η Canon ανακοινώνει σήμερα την EOS M50 Mark II, διάδοχο της βραβευμένης EOS M50. Η παγκόσμια ανάγκη για δημιουργία, κοινή χρήση και παρακολούθηση περιεχομένου στο Instagram, το YouTube και το Twitch δεν δείχνει κανένα σημάδι επιβράδυνσης – με τους ανθρώπους να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο εξερευνώντας χόμπι και μαθαίνοντας νέες δεξιότητες. Μόνο στην Ευρώπηɪ, μεταξύ του 3ου τριμήνου του 2019 και του 2ου τριμήνου του 2020, το TikTok είδε τη μηνιαία χρήση του να αυξάνεται κατά 93% μεταξύ των ηλικιών 16-64. Δημιουργήστε ξεχωριστό περιεχόμενο με αυτήν την ευέλικτη φωτογραφική μηχανή mirrorless, γεμάτη με έξυπνα χαρακτηριστικά και εκπληκτική ποιότητα εικόνας! 

  Canon EOS M50 Mark II

  Μια μικρή, αλλά ισχυρή φωτογραφική μηχανή mirrorless, η EOS M50 Mark II κάνει ολόκληρη τη διαδικασία από τη λήψη έως τη μεταφόρτωση περιεχομένου ευκολότερη από ποτέ. Ικανή να καταγράφει οριζόντιο και κάθετο βίντεο 4K ή να μεταδίδει ζωντανά Full HD απευθείας στο YouTubeii, αυτή η  φωτογραφική μηχανή επιτρέπει στους δημιουργούς να μεταφέρουν το περιεχόμενό τους στο επόμενο επίπεδο. Με είσοδο μικροφώνου 3,5 mm, καθαρή έξοδο HDMI και USB, διαθέτει όλες τις εισόδους και εξόδους που θα μπορούσε να χρειαστεί ένας δημιουργός περιεχομένου. Το συμπαγές σώμα της, η οθόνη αφής με γωνία μεταβλητότητας και η συμβατότητα με μια σειρά φακών Canon σημαίνει ότι οι χρήστες έχουν πλήρη δημιουργική ελευθερία – είτε καταγράφουν όμορφα καδραρισμένα πλάνα στη μηχανή είτε κάνουν vlogging εν κινήσει.

  Για κάθε προορισμό

  Η ευελιξία βρίσκεται στην καρδιά αυτής της φωτογραφικής μηχανής. Είτε θέλετε να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας για βίντεο στο Instagram, κάθετο βίντεο για κοινή χρήση στο TikTok ή ζωντανή ροή στο YouTube, η EOS M50 Mark II μπορεί να το καταφέρει. Χάρη στην καθαρή έξοδο HDMI, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ζωντανές ροές επαγγελματικής εμφάνισης και χάρη στο δωρεάν λογισμικό EOS Webcam Utility της Canon, η περιστασιακή ροή στο Twitch ή οι ποιοτικές συνομιλίες μέσω βίντεο με φίλους και οικογένεια είναι όλα δυνατά. Ικανοποιώντας τη ζήτηση για γρήγορο περιεχόμενο στην αγορά, η EOS M50 Mark II διαθέτει βελτιωμένη φορητή συνδεσιμότηταiii  μέσω Wi-Fi και Bluetooth. Αυτό επιτρέπει τον έλεγχο από μια κινητή συσκευή και την άμεση μεταφόρτωση εικόνων και ταινιών σε κανάλια κοινωνικών μέσων, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουν ένα νέο συμβάν.

  Ενδυνάμωση των δημιουργών περιεχομένου

  Όποιο και αν είναι το στυλ ή οι ανάγκες τους, χάρη στην ενσωματωμένη είσοδο μικροφώνου, αυτή η φορητή κάμερα μπορεί εύκολα να μεταφερθεί ή ακόμα και να τοποθετηθεί σε ένα gimbal – δίνοντας στους χρήστες ευελιξία. Είτε μπροστά από τη φωτογραφική μηχανή είτε πίσω από αυτήν, η οθόνη αφής με γωνία μεταβλητότητας και το ηλεκτρονικό σκόπευτρο (EVF) δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να πλαισιώσουν σωστά τη λήψη σε οποιαδήποτε κατάσταση.

  Ξεχωρίστε στα κοινωνικά δίκτυα

  Με περισσότερες από 300.000 ιστορίες που δημοσιεύονται στο Instagram κάθε λεπτόiv, το κλειδί για να κάνετε το περιεχόμενό σας να ξεχωρίζει είναι η ποιότητα. Η EOS M50 Mark II επιτρέπει στους δημιουργούς περιεχομένου να χρησιμοποιούν τη σειρά φακών EF-M και τους φακούς EF της Canon με προσαρμογέα βάσης, ο οποίος περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά ευρύ φακό, ιδανικό για vlogging ή φακό με ρηχό βάθος πεδίου για να τραβήξουν καλές selfies.

  Η ταχύτητα της φωτογραφικής μηχανήςv, ο αισθητήρας APS-C 24,1 megapixel, οι έξυπνες λειτουργίες Auto και η ανίχνευση ματιών δίνουν επίσης στους δημιουργούς περιεχομένου το πλεονέκτημα όσον αφορά τη φωτογραφία – καθιστώντας δυνατή τη λήψη καθαρών λήψεων δράσης που τραβούν την προσοχή των χρηστών των social media. Αλλά δεν είναι μόνο η οπτική ποιότητα που θα βοηθήσει το περιεχόμενο των χρηστών να αποκτήσει περισσότερες προβολές και οπαδούς, η ποιότητα του ήχου είναι επίσης σημαντική. H Canon EOS M50 Mark II διαθέτει θύρα μικροφώνου 3,5 mm, έτσι ώστε οι επίδοξοι YouTubers να μπορούν να δημιουργήσουν vlogs με άψογη ποιότητα ήχου.

  Ιδανική για vloggers, bloggers και influencers, η Canon EOS M50 Mark II είναι η ιδανική επιλογή για δημιουργούς περιεχομένου που απαιτούν εκπληκτική ποιότητα εικόνας, έξυπνα χαρακτηριστικά και ζωντανή ροή σε ένα on-line κοινό σε πραγματικό χρόνο.

  Η Canon EOS M50 Mark II θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Μαρτίου του 2021, αλλά μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία από σήμερα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.canon.gr/cameras/eos-m50-mark-ii/

  EOS M50 Mark II – Βασικές προδιαγραφές:

  • Δημιουργία και κοινή χρήση περιεχομένου σε οποιαδήποτε πλατφόρμα μέσω σύνδεσης Wi-Fi και Bluetooth
  • Καταγράψτε κάθετα βίντεο για να δημοσιεύσετε απευθείας σε κοινωνικά δίκτυα
  • Καθαρή έξοδος HDMI για άμεση ζωντανή μετάδοση από το YouTube
  • Αισθητήρας APS-C 24.1MP για εκπληκτικές εικόνες και βίντεο Full HD
  • Ευέλικτη οθόνη αφής Vari-Angle για πολλές επιλογές λήψης
  • Είσοδος μικροφώνου 3,5 mm για επαγγελματική ποιότητα ήχου
  • Συμβατότητα φακών για αντιστοίχιση όλων των προοπτικών και στυλ

  *********

  i Πηγή:  https://blog.globalwebindex.com/trends/tiktok-europe/
  ii Η υπηρεσία ζωντανής ροής που διατίθεται με αυτό το προϊόν προορίζεται μόνο για ζωντανή ροή στο YouTube. Για να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή ροή, πρέπει να έχετε έναν ενεργό λογαριασμό YouTube και έναν λογαριασμό image.canon. Λάβετε υπόψη ότι το YouTube μπορεί να αλλάξει, να διακόψει ή να τερματίσει τις υπηρεσίες του, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής ροής, ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Σύμφωνα με τους “Περιορισμούς στη ζωντανή ροή” του YouTube, οι χρήστες πρέπει να έχουν τουλάχιστον 1.000 συνδρομητές καναλιών για ζωντανή ροή από κινητή συσκευή (συμπεριλαμβανομένων προϊόντων κάμερας με δυνατότητα ζωντανής ροής). Για ενημερωμένες πληροφορίες από το YouTube σχετικά με τους περιορισμούς, επισκεφθείτε την https://support.google.com/youtube/answer/2853834?hl=en. Η Canon δεν προβαίνει σε δηλώσεις ή εγγυήσεις σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής ροής.
  iii  Μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect ή image.canon
  iv  https://www.statista.com/statistics/195140/new-user-generated-content-uploaded-by-users-per-minute/
  v Η EOS M50 Mark II είναι ικανή για συνεχή λήψη στα 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο

  Related Articles

  Stay Connected

  45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
  6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
  14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


  Latest Articles