15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Canon PIXMA PRO-200: Ένας εντυπωσιακός φωτογραφικός εκτυπωτής A3+ για δημιουργικά άτομα με αυτοπεποίθηση

    Η Canon ανακοινώνει τον PIXMA PRO-200, έναν γρήγορο, ελαφρύ και συμπαγή έγχρωμο εκτυπωτή A3+, ιδανικό για τους λάτρεις της φωτογραφίας, που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της εκτύπωσης φωτογραφιών. Με την ικανότητά του να εκτυπώνει σε μια σειρά από τύπους χαρτιού διαφορετικών υφών και μεγεθών, ο PIXMA PRO-200 μπορεί να αναπαράγει όμορφες, ζωντανές εκτυπώσεις από smartphone, tablet ή επιτραπέζιο υπολογιστή, επιτρέποντας στους φωτογράφους να εκτυπώνουν με σιγουριά.

    PIXMA PRO-200

    Αυτός ο νέος εκτυπωτής, ο οποίος αντικαθιστά τον PIXMA PRO-100S, εκτυπώνει σε μέγεθος έως και A3+ και διαθέτει σύστημα 8 μελανιών τύπου dye, παρέχοντας στους φωτογράφους εξαιρετικά βαθιά μαύρα και ζωντανά χρώματα με κάθε εκτύπωση. Η δυνατότητα του PIXMA PRO-200 να εκτυπώνει σε μόλις 90 δευτερόλεπτα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια απρόσκοπτη ροή εργασίας και να ζωντανεύουν άμεσα τα στιγμιότυπά τους. Η μεγάλη οθόνη 3 ιντσών του εκτυπωτή επιτρέπει στους φωτογράφους να διαχειρίζονται εύκολα τη διαδικασία εκτύπωσης με το απλό περιβάλλον εργασίας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια σειρά από επιλογές εκτύπωσης με τον PIXMA PRO-200, συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης με το λογισμικό Professional Print & Layout της Canon, βελτιώνοντας όλη τη διαδικασία, από τη λήψη, μέχρι και την εκτύπωση.

    Έντονα χρώματα, εκτύπωση υψηλής ποιότητας

    Κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προόδου, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, ο PIXMA PRO-200 είναι απαραίτητος για τους φωτογράφους που θέλουν ζωηρές, υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις για μια σειρά χρήσεων, όπως της ρεαλιστικής απόδοσης φωτογραφιών, για δώρα ή ακόμα και για τέχνες και χειροτεχνίες. Η Canon έχει επεκτείνει τη χρωματική της γκάμα με τον PIXMA PRO-200, χάρη σε ένα νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye, που παράγει φωτογραφίες με όμορφους χρωματικούς τόνους, ανώτερες στη ζωντάνια του χρώματος. Ο νέος εκτυπωτής A3+ παρουσιάζει μια βελτιωμένη χρωματική γκάμα σε τρεις τομείς: κόκκινο, μπλε και μαύρο, κάτι που σημαίνει ότι οι φωτογραφίες είναι πιο εντυπωσιακές, ακόμα και κατά την εκτύπωση σε A3+.

    Τυπώστε πρακτικά, εργαστείτε με σιγουριά

    Ο απίστευτα ελαφρύς εκτυπωτής βάρους 14,1 κιλών, 15 τοις εκατό μικρότερος σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, είναι ο τέλειος σύντροφος πάνω στο γραφείο σας, για ένα σπίτι ή ένα μικρό στούντιο. Βολική από τη φύση της, η νέα ενσωματωμένη οθόνη LCD 3 ιντσών του PIXMA PRO-200 επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τα επίπεδα μελάνης και άλλες ρυθμίσεις του εκτυπωτή τους με μια ματιά, ενώ αυτός συνεχίζει να λειτουργεί άνετα. Εκτός από τις πρακτικές διαστάσεις της διαχείρισης, η αστραπιαία εκτύπωση του PIXMA PRO-200 επιτρέπει στους φωτογράφους να παράγουν εικόνες υψηλής ποιότητας, χωρίς να χρειάζεται να συμβιβάζονται στον τομέα της ταχύτητας.

    Με πλήρη υποστήριξη λογισμικού, οι φωτογράφοι μπορούν να εκτυπώνουν, με μοναδικό τρόπο εικόνες, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Canon Professional Print & Layout, το οποίο διατίθεται δωρεάν με τον PIXMA PRO-200. Το λογισμικό επιτρέπει στους φωτογράφους να ταιριάζουν τις εικόνες τους από την οθόνη στον εκτυπωτή, για πιστή αναπαραγωγή εικόνων. Ο PIXMA PRO-200 είναι επίσης συμβατός με φορητή συνδεσιμότητα και Wi-Fi, καθιστώντας την εκτύπωση, από μια πληθώρα συσκευών, ευκολότερη από ποτέ. Εκτός από αυτό, διαθέτει λειτουργία ευθυγράμμισης του χαρτιού, η οποία διορθώνει την κλίση του κάθε φύλλου – συμπεριλαμβανομένων των υλικών καλών τεχνών – για να εξασφαλίζεται ότι η εκτύπωση θα εκτελείται εντελώς ορθά, κάθε φορά.

    Πάρτε το δημιουργικό έλεγχο στα χέρια σας

    Για να εξασφαλιστεί ότι κάθε εκτύπωση έχει εμφανώς επαγγελματική αίσθηση, ο PIXMA PRO-200 είναι σε θέση να τυπώνει από άκρη σε άκρη χωρίς περιθώρια, τόσο σε υλικά καλών τεχνών, όσο και σε γυαλιστερό χαρτί. Ο PIXMA PRO-200 μπορεί επίσης να εκτυπώνει σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών χαρτιού μέχρι A3+, καθώς και προσαρμοσμένα μήκη έως 99 cm, από την Canon και άλλους προμηθευτές. Η δυνατότητα εκτύπωσης σε υλικά καλών τεχνών, γυαλιστερό, έντυπα και το νέο Premium Fine Art Rough (FA-RG1) χαρτί της Canon, αυξάνει τις καλλιτεχνικές δυνατότητες κάθε φωτογράφου και του επιτρέπει να ωθήσει τα δημιουργικά όρια. Με τον PIXMA PRO-200, οι χρήστες μπορούν ακόμη και να μεταφορτώσουν τα χρωματικά προφίλ ICC από δημοφιλείς κατασκευαστές μέσων εκτύπωσης, για να βελτιώσουν τις εκτυπώσεις τους σε ανώτερο επίπεδο. Μπορούν επίσης να κατεβάσουν πρότυπα στην ιστοσελίδα Creative Park, για ευχετήριες κάρτες και άλλες μορφές τεχνών και χειροτεχνιών, που προσφέρουν ένα νέο σύνολο δημιουργικών προτάσεων για τους φωτογράφους. Για να βοηθήσει τους φωτογράφους να πραγματοποιήσουν το δημιουργικό τους όραμα από τη λήψη φωτογραφιών έως την εκτύπωση, αυτός ο ευέλικτος εκτυπωτής είναι συμβατός με μια σειρά προγραμμάτων τρίτων κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων των Adobe Lightroom και Photoshop μέσω του λογισμικού plugin Canon Professional Print & Layout.

    Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον PIXMA PRO-200, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://www.canon.gr/printers/pixma-pro-200

    Βασικές προδιαγραφές PIXMA PRO-200:

    • Συμπαγές και μικρό αποτύπωμα
    • Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας
    • Οθόνη χειρισμού 3 ιντσών
    • Εκτύπωση χωρίς περιθώρια μέχρι A3+ σε γυαλιστερό χαρτί και μέσα καλών τεχνών
    • Σύστημα μελανιών Chroma Life 100+ Ink System, με νέα χημική σύνθεση
    • Αυτόματη διόρθωση κλίσης χαρτιού
    • Λογισμικό Canon Professional Print & Layout
    • Διασύνδεση PictBridge WLAN
    • Σύστημα βελτιστοποίησης εικόνων OIG System (Optimum Image Generating)
    • Τεράστια γκάμα μέσων και μεγεθών

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles