12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Canon PowerShot G5 X Mark II & PowerShot G7 X Mark III: Δύο νέες, υψηλής ποιότητας, compact φωτογραφικές μηχανές

    Η Canon ενισχύει την εμβληματική σειρά PowerShot G με δύο νέες compact φωτογραφικές μηχανές με μεγάλο αισθητήρα, οι οποίες προσφέρουν ένα αρμονικό μείγμα απόδοσης και φορητότητας. Με υψηλής ταχύτητας συνεχόμενες λήψεις και βιντεοσκόπηση 4Κ (χωρίς κροπάρισμα), η Canon δίνει τη δυνατότητα σε δημιουργούς περιεχομένου, vloggers και ενθουσιώδεις φωτογράφους να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τις τεχνικές τους δεξιότητες. Βασιζόμενη στην ποιότητα της υπάρχουσας σειράς της Canon, η PowerShot G5 X Mark II διαθέτει ένα νέο φακό 5x f/1.8-2.8 και αναδυόμενο “pop-up” EVF, ιδανικό για ένθερμους φωτογράφους που χρειάζονται μια ελαφριά, αλλά ισχυρή μηχανή για ταξίδια. Παράλληλα, η PowerShot G7 X Mark III διαθέτει φακό ζουμ 4,2x f/1.8 – 2.8 και είσοδο μικροφώνου 3,5mm, παρέχοντας στους δημιουργούς περιεχομένου και στους επίδοξους vloggers, εικόνα εκπληκτικής ποιότητας, αλλά και ήχο εξαιρετικής πιστότητας.

    PowerShot+G5+X+Mark+II+BK+FSL+02

    Απεικόνιση υψηλής ποιότητας σε σώμα compact

    Με βάρος μόλις 340 και 304 γραμμάρια αντίστοιχα, τόσο η PowerShot G5 X Mark II όσο και η PowerShot G7 X Mark III αξιοποιούν τις δυνατότητες του ισχυρού επεξεργαστή εικόνας Canon DIGIC 8 για να πετύχουν ασυναγώνιστη απόδοση λήψης από μια κάμερα τσέπης. Χάρη στον αισθητήρα τύπου 1.0 stacked, με ανάλυση 20,1 megapixel, αμφότερα τα μοντέλα επιτυγχάνουν απίθανη ποιότητα εικόνας και έντονα χρώματα για φωτογραφίες και βίντεο 4K. Χρησιμοποιώντας το φορμά CR3 RAW, οι νέες προσθήκες στη σειρά Canon G διαθέτουν ένα μεγάλο δυναμικό εύρος, που υποστηρίζεται πλήρως από το λογισμικό Canon Digital Photo Professional (DPP) και από δημοφιλή προγράμματα ψηφιακής εμφάνισης φωτογραφίας τρίτων κατασκευαστών, δίνοντας στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία κατά το post-production.

    Η PowerShot G5 X Mark II είναι εφοδιασμένη με έναν εξαιρετικό φακό ζουμ 5x, ο οποίος έχει αναπτυχθεί χάρη στη μεγάλη εμπειρία και την τεχνολογική υπεροχή της Canon στα οπτικά μέρη, αποδίδοντας εικόνα υψηλής ευκρίνειας, ειδικά για τους έμπειρους φωτογράφους που αναζητούν μια καλή εφεδρική φωτογραφική μηχανή. Σε συνδυασμό με το εκπληκτικής ταχύτητας διάφραγμα f/1.8-2.8, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ιδανικό για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό, όπως σε φωτογραφήσεις σε αστικά τοπία τη νύχτα, βοηθώντας τους φωτογράφους να πραγματοποιούν ταχύτερες, φωτεινότερες λήψεις με λεπτομέρεια σε πιο μακρινά θέματα, από κάθε άλλη φορά. Συγκριτικά, η PowerShot G7 X Mark III διαθέτει έναν φακό ζουμ 4,2x f/1.8-2.8 που διευκολύνει τους vloggers, οι οποίοι βιντεοσκοπούν σε διάφορες τοποθεσίες και συνθήκες, σε υψηλή ανάλυση, ανεξάρτητα από τον περιβάλλοντα φωτισμό. Το ρηχό βάθος πεδίου που προέρχεται από το μεγάλο διάφραγμα των νέων φωτογραφικών μηχανών Canon PowerShot G, επιτρέπει στους φωτογράφους να καταγράφουν τα θέματά τους με εντυπωσιακά ευκρινή λεπτομέρεια και να δημιουργούν πανέμορφα εφέ “bokeh”, για επαγγελματικής αισθητικής εικόνες.

    PowerShot+G5+X+Mark+II+BK+TOP

    Πλήρης δημιουργικός έλεγχος από το Auto στο Manual

    Τόσο για τους έμπειρους ενθουσιώδεις φωτογράφους, όσο και για τους vloggers που θέλουν να αναπτύξουν το προφίλ τους, οι νέες  compact φωτογραφικές μηχανές παρέχουν πλήρη δημιουργικό έλεγχο τόσο σε κατάσταση αυτόματων λήψεων – Auto, όσο και χειροκίνητη – Manual. Από το πρώτο κιόλας άγγιγμα, η PowerShot G5 X Mark II και η PowerShot G7 X Mark III αφήνουν μια αίσθηση οικειότητας, αλλά και ευχρηστίας, καθώς η σχεδίαση του μενού είναι εμπνευσμένη από τις κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές Canon EOS. Παρέχοντας επίπεδο ελέγχου και δυνατότητες εξατομίκευσης ανάλογες με εκείνα των μηχανών DSLR, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες εν κινήσει. Ένας δακτύλιος ελέγχου δίνει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε βασικές ρυθμίσεις, για αμεσότητα και απλότητα στη λειτουργία. Το αναδυόμενο (”pop-up”) ηλεκτρονικό προσοφθάλμιο (Electronic View Finder – EVF) της PowerShot G5 X Mark II, τεχνολογίας OLED, το οποίο είναι τοποθετημένο στην άνω αριστερή γωνία, έχει 100% κάλυψη και ανάλυση 2,36 εκατομμύρια κουκίδες, διευκολύνοντας πολύ τις συνθέσεις, ενώ η ανακλινόμενη οθόνη αφής παρέχει έξοχη ορατότητα για λήψεις από πολλές διαφορετικές γωνίες. Ειδικά για τους vloggers, η οθόνη αφής της PowerShot G7 X Mark III εγγυάται άψογη εστίαση κατά την εγγραφή βίντεο και λήψη φωτογραφιών, με σωστό καδράρισμα και άψογη εμφάνιση της τελικής εικόνας.

    Τόσο η PowerShot G5 X Mark II, όσο και η PowerShot G7 X Mark III δίνουν σιγουριά στην αυτόματη εστίαση. Η χρήσιμη δυνατότητα AF+MF η οποία επίσης περιλαμβάνεται, επιτρέπει τη χειροκίνητη ρύθμιση της αυτόματης εστίασης, ακόμη και μετά την επίτευξή της, για μέγιστη ακρίβεια στην καταγραφή των θεμάτων. Το ενσωματωμένο φίλτρο ND υπόσχεται εντυπωσιακές εικόνες με έντονα χρώματα, ακόμη και στις λήψεις κάτω από δυνατό φως.

    Εξασφαλίζοντας ότι οι χρήστες δε θα χάσουν ούτε στιγμή στα ταξίδια τους, ή στις αστικές τους περιηγήσεις, αμφότερες οι μηχανές παρέχουν ταχύτατη αυτόματη εστίαση και απίστευτες ταχύτητες λήψης στα 20 καρέ το δευτερόλεπτο σε κατάσταση συνεχόμενων λήψεων. Και τα δύο μοντέλα έχουν δυνατότητα συνεχόμενων λήψεων στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο σε κατάσταση λειτουργίας “RAW Burst”, η οποία εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο αυθόρμητες στιγμές μπορούν να καταγραφούν. Αυτές οι μοναδικές δυνατότητες καθιστούν την PowerShot G5 X Mark II και την PowerShot G7 X Mark III απαραίτητες για τους ταξιδιωτικούς φωτογράφους και τους vloggers που χρειάζονται μια ελαφριά, αλλά και αξιόπιστη φωτογραφική μηχανή.

    PowerShot+G7+X+Mark+III+LCD+Up+SILVER+FSL

    Διαφυλάξτε το πολύτιμό σας περιεχόμενο με ανάλυση 4K

    Οι χρήστες των δύο φωτογραφικών μηχανών μπορούν να καταγράψουν βίντεο ομαλό και χωρίς κραδασμούς, όταν βρίσκονται εν κινήσει, είτε όταν πρόκειται για έναν περίπατο σε δύσβατο έδαφος, ή για ταξίδι σε όχημα, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα ψηφιακής σταθεροποίησης. Η λειτουργία “HDR movie” ελαχιστοποιεί την απώλεια λεπτομέρειας και το προηγμένο δυναμικό εύρος δίνει τη δυνατότητα στους ενθουσιώδεις κινηματογραφιστές να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους και να καταγράψουν βίντεο με φυσική αισθητική. Οι νέες compact φωτογραφικές μηχανές εγγυώνται ποιότητα στο βίντεο και τη στατική εικόνα που διαρκεί στο χρόνο, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των ταινιών 4K, για vloggers και φωτογράφους που επιθυμούν να βελτιώσουν τις κινηματογραφικές τους δεξιότητες. Με ρυθμό λήψης μέχρι και 120 καρέ το δευτερόλεπτο σε ανάλυση Full HD, δημιουργείται πανέμορφο βίντεο με ομαλή αργή κίνηση, ιδανική για B-roll για vloggers, ενώ η λειτουργία κάθετης λήψης παράγει βίντεο περισσότερο κατάλληλο για διαμοιρασμό στα social media. Οι αυτόματες ρυθμίσεις για τη βιντεοσκόπηση που διαθέτουν τόσο η PowerShot G5 X Mark II, όσο και η PowerShot G7 X Mark III, παράγουν ισορροπημένη έκθεση και υψηλή ποιότητα εικόνας, στοιχεία ιδανικά για όσους αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και καλλιεργούν το προσωπικό τους στυλ. Ο χειροκίνητος έλεγχος της ταχύτητας κλείστρου, διαφράγματος και  ISO είναι επίσης διαθέσιμος, προσφέροντας στους ενθουσιώδεις κινηματογραφιστές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δικές τους τεχνικές δεξιότητες.

    Παραμείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει

    H compact φύση και η προηγμένη συνδεσιμότητα των νέων μοντέλων τις καθιστά ιδανικές για vloggers και φωτογράφους που βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει. Η συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth επιτρέπει την καταγραφή αυθόρμητων στιγμών και την άμεση αποστολή τους σε υπολογιστή, κινητό και στα social media. Παράλληλα, η λειτουργία για ζωντανή μετάδοση στην PowerShot G7 X Mark III δίνει την ευκαιρία στους vloggers να μοιράζονται ζωντανά το περιεχόμενό τους με το κοινό τους στα social media, για άμεση συμμετοχή και επικοινωνία. Με τη σύνδεση σε μια συμβατή «έξυπνη» συσκευή, η PowerShot G5 X Mark II και η PowerShot G7 X Mark III μπορούν να λαμβάνουν αυτομάτως συντεταγμένες GPS για τις εικόνες, απλοποιώντας τη διαδικασία της επισήμανσής τους social media. Η απευθείας έξοδος εικόνας HDMI για streaming και εξωτερική καταγραφή, με τη χρήση των καμερών σε συνδυασμό με εξωτερικές συσκευές, απλοποιεί τις ροές εργασίας για τους χρήστες και των δύο μοντέλων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles