13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Canon Zoemini S και Canon Zoemini C: Ενσωματώνουν λειτουργία φωτογραφικής μηχανής και εκτυπωτή στην ίδια συσκευή

    Η Canon ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο νέων φωτογραφικών μηχανών με λειτουργία εκτύπωσης, του Canon Zoemini S και Canon Zoemini C. Με βάση την επιτυχία του πρώτου εκτυπωτή Zoemini που κυκλοφόρησε στην αγορά το 2018, τα μοντέλα της νέας σειράς με λειτουργία all-in-one αποτελούν τους ιδανικούς συντρόφους για την ενίσχυση της δημιουργικότητας με εύκολη εκτύπωση φωτογραφιών, που μπορούν να κολληθούν οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

    Zoemini_S_colour_2

    Ο Canon Zoemini S είναι ιδανικός για τα άτομα που θέλουν να βγάλουν, να εκτυπώσουν και να μοιραστούν τις περιπέτειές τους στις διακοπές, μια αυθόρμητη selfie, φωτογραφίες με φίλους ή μια λήψη του αγαπημένου τους πιάτου, που αξίζει να μοιραστούν στο Instagram. Διαθέτοντας φωτογραφική μηχανή 8 Megapixel, καθρέπτη στην πρόσοψη, δακτύλιο φωτισμού και δυνατότητα ενεργοποίησης από απόσταση, ο Canon Zoemini S είναι εύκολος στη χρήση και έτοιμος να βοηθήσει τους κατόχους του να τραβήξουν μια τέλεια selfie χωρίς κόπο.

    Ο Canon Zoemini S διαθέτει τρεις επιλογές χρώματος: ροζ χρυσό, μαύρο ματ και λευκό περλέ, ενώ χωρά άνετα στην παλάμη του χεριού, στην τσέπη ή σε οποιαδήποτε τσάντα ή σακίδιο πλάτης, προσφέροντας ασυναγώνιστή φορητότητα.

    Είτε κάνετε τα ψώνια σας με τους φίλους σας, ή βρίσκεστε σε ένα πάρτι γενεθλίων, ή σε μια συναυλία, με τον Canon Zoemini S και τον Canon Zoemini C μπορείτε να βγάλετε και να εκτυπώσετε φωτογραφίες στη στιγμή, σε διάσταση 5 x 7,6 εκατοστών, σε αυτοκόλλητα φωτογραφικά χαρτιά τεχνολογίας Zink™. Η αποτύπωση των καθημερινών στιγμών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολή ή πιο διασκεδαστική με αυτά τα μικρά και ιδιαίτερα ελαφριά gadgets, με τα οποία οι φίλοι μπορούν να μοιραστούν τις ιστορίες τους οποιαδήποτε στιγμή.

    Ο Canon Zoemini S υποστηρίζεται από τη δωρεάν εφαρμογή Canon Mini Print App (iOS/Android), η οποία επιτρέπει στους κατόχους του να τυπώνουν τις εικόνες τους απευθείας από μια έξυπνη συσκευή με χρήση Bluetooth, αλλά και να τις επεξεργάζονται με διάφορα δημιουργικά φίλτρα και επιλογές κάδρων. Οι χρήστες έχουν επίσης στην διάθεσή τους μια νέα δυνατότητα για να βγάζουν ομαδικές selfies, απλώς επιλέγοντας τη δυνατότητα της εφαρμογής Canon Mini Print App για απομακρυσμένη ενεργοποίηση και μια λειτουργία χρονομέτρου, έτσι ώστε κανείς να μην βρεθεί εκτός του κάδρου.

    Εκτός των Instagram και Facebook, η εφαρμογή Canon Mini Print app επιτρέπει τη σύνδεση με τα Google Photos και Dropbox, έτσι ώστε οι χρήστες να τυπώνουν τις ξεχωριστές στιγμές τους και αναμνήσεις οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

    Zoemini_C_colour_2

    Για τα άτομα που αναζητούν μια έκδοση του Canon Zoemini S με τις πλέον απαραίτητες λειτουργίες του, υπάρχει ο Canon Zoemini C, ο οποίος διατίθεται χωρίς συμβατότητα με την εφαρμογή Canon Mini Print App και ενσωματώνει φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 5 megapixel, έναν καθρέπτη για την υποστήριξη λήψεων selfie και θύρα καρτών Micro SD. Ο Canon Zoemini C είναι διαθέσιμος σε 4 εντυπωσιακά νεανικά χρώματα: ροζ «bubble gum pink», κίτρινο «bumblebee yellow», πράσινο «mint green» και γαλάζιο «seaside blue» για άμεσες λήψεις οπουδήποτε.

    Τόσο ο Canon Zoemini S όσο και ο Canon Zoemini C συνοδεύονται στη συσκευασία από 10 φύλλα αυτοκόλλητου χαρτιού εκτύπωσης τεχνολογίας Zink, κάτι που επιτρέπει την εύκολη εκτύπωση και διακόσμηση σε οτιδήποτε, είτε πρόκειται για τον τοίχο ενός δωματίου, για το ψυγείο ή για μια έξυπνη συσκευή. Πρόσθετα πακέτα χαρτιών είναι διαθέσιμα σε ποσότητες των 20 και 50 τεμαχίων.

    Zoemini_C_colour_3

    Τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών της Canon από τον ερχόμενο Μάιο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τα: www.canon.gr/cameras/zoemini-s και www.canon.gr/cameras/zoemini-c.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles