20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Canyon-Fitness Band: O καλύτερος σύμμαχος για… αθλητικούς τύπους!

    Η Canyon παρουσιάζει το νέο εργονομικό Activity Tracker το οποίο αποτελεί το καλύτερο σύμμαχο για άτομα που προπονούνται συχνά και γενικότερα διαθέτουν ένα έντονο τρόπο ζωής. Το gadget αυτό, διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά τα οποία βοηθούν στον έλεγχο των προπονήσεων αλλά και των καθημερινών δραστηριοτήτων που συμπεριλαμβάνονται στη ρουτίνα του χρήστη.

    Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και είναι αδιάβροχο (IP67). Ελέγχει το χρόνο που ο χρήστης μένει αδρανής και τον ειδοποιεί όταν πρέπει να κάνει μια βόλτα στο χώρο (Sedentary reminder). Ακόμη, παρέχει λειτουργία παρακολούθησης ύπνου αφού, ελέγχει πόσες ώρες ύπνου κάλυψε και τη ποιότητα του (light sleep & deep sleep).

    Επιπρόσθετα, μετρά τις θερμίδες που καίει ο χρήστης όταν ασκείται και τα βήματα που συμπλήρωσε. Aκόμη, διαθέτει ξυπνητήρι, εύκολη αναζήτηση επαφών, λήψη κλήσεων και λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο κάμερας.

    Ως ο καλύτερος σύμμαχος άθλησης, διαθέτει λειτουργίες για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως τρέξιμο, ποδηλασία, μπάντμιντον, καλαθόσφαιρα, ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ, ορειβασία και άλλα.

    Για τη φόρτιση του, τοποθετείται σε μαγνητική βάση με θύρα USB. Μια πλήρης φόρτιση αρκεί εώς 10 ημέρες. Διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και ενεργειακά αποδοτική μπαταρία. Άλλα χαρακτηριστικά του είναι το G-sensor και ο αισθητήρας που ελέγχει και μετράει τους παλμούς της καρδιάς (Heart Rate Monitor).

    Η Canyon διαθέτει δική της εφαρμογή (Canyon life) όπου ο χρήστης μπορεί να ελέγξει τη κατάσταση του Activity Tracker απο το smartphone του (Bluetooth) και να το ρυθμίσει όπως αυτός θέλει. Η λειτουργία του, υποστηρίζει το iOS 10.0+ (iPhone 5S and newer), Android 5.0+ (smartphones with BT 4.0+ and Google Play Services support). Το Activity Tracker λαμβάνει ειδοποιήσεις απο το smartphone και ειδοποιεί το χρήστη ακόμη και αν το κινητό του βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

    Η Canyon αποτελεί ιδιωτική επωνυμία του ομίλου ΑSBIS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles