21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Canyon LED: Η ιδανική λύση φωτισμού σε όσους αναζητούν την οικονομία σε συνδυασμό με την ποιότητα

    canyonled

    Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε… στην συνέχεια, όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’60 κατασκευάζονταν τα πρώτα LED, ότι 55 χρόνια μετά… θα φθάναμε σήμερα στην τεχνολογία COB (Chip on Board) που εφαρμόζεται σε όλους τους λαμπτήρες Canyon LED.

    Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας COB (Chip on Board) η Canyon LED φαίνεται να αλλάζει θεαματικά τον κόσμο του φωτισμού, αφού σε σύγκριση με την τεχνολογία των παραδοσιακών… λαμπτήρων LED, οι λαμπτήρες Canyon LED θερμαίνουν λιγότερο, έχουν εξαιρετικό σχεδιασμό ενώ παρέχουν σταθερή απόδοση φωτός, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα Canyon ανταποκρίνονται πλήρως σε όλες τις απαιτήσεις των κοινοτικών οδηγιών και των εναρμονισμένων προτύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πιστοποιητικά CE. Τα εργοστάσια της είναι πιστοποιημένα από την TUV Rheinland, σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα SA 8000, ISO 14001, ISO 9001 και ISO 17025. Βάσει του πιστοποιητικού RоHS, οι λαμπτήρες δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα (όπως υδράργυρο, μόλυβδο, κλπ).

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο κος Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean δήλωσε: «Οι λαμπτήρες Canyon LED προσφέρουν την ιδανική λύση σε όσους αναζητούν την οικονομία σε συνδυασμό με την ποιότητα».

    Τα προϊόντα Canyon LED είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους μεταπωλητές και στα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λευκωσία και Λεμεσό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles